Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik már több éve házasok és...

Akik már több éve házasok és még nincs baba, miért nincs? És mióta vagytok házasok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. azért, mert nem akarnak.

2. akarnak, de nem most, mert gyűjtenek.

3. akarnak, de nem lehet nekik.

A szüleimnek 6 évig nem volt gyerekük az esküvő után, mert nagyon nehezen lett nekik. Én is a tesóm után 7 évre lettem nagy nehezen, de végül természetes fogantatással. Nekem egyébként van gyermekem már és minden probléma nélkül fogant meg.

2009. ápr. 24. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

4 évig voltam házas és sajnos nem sikerült a baba.

A férjem nem volt hajlandó elmenni vizsgálatra, mert szerinte égő volt. Nekem pedig PCO-m van.

Talán jobb is h így alakult mert azóta elváltam, megismertem egy csodás férfit akitől már a második babát várom.

Én azt gondolom talán lelki okok miatt nem jött össze, mert nem éreztem h a férjem mindent megtenne ennek érdekében. Én havonta szaladgáltam dokihoz, Ő meg tojt az egészre.

A jelenlegi párom első szavamra eljött dokihoz , kiderült h teljesen rendben van...

Lehet h a férjem tudott vmit magáról ezért nem akart eljönni de félt elmondani nehogy felsüljön? Pedig ez hülyeség!

Most már örülök h így történt, minden jó ha a vége jó! :)

2009. ápr. 24. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
MErt nem akarunk. De ha akarnánk se szülnék, még nincs saját lakásunk, itthon lakunk. 10 éve vagyunk együtt, egy éve házasok. De alapvetően nem akarunk.
2009. ápr. 24. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakat :)
2009. ápr. 24. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyunk másfél éve házasok és a nyolcadik közös évünket tapossuk :), de sajnos a bébi még nem akar minket. Esküvő óta próbálkozunk, egy éve lassan már a lehető legtudatosabban, de sajnos egy vetélésen kívül még semmi. Azért türelmesen várunk, és biztosak vagyunk benne, hogy hozzánk is "jön" majd egy gyermek, meg még legalább kettő, csak ki kell várjuk az idejét.
2009. ápr. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!