6-7 hetes kismamik hogy vagytok? Első baba?
Én jól vagyok. Eddig. :) Egyetlen bajom hogy rengeteget alszom. Nem első baba, de sajnos az előző gyermekünk halva született. Szóval most aggódhatok, hogy mi lesz. Apuka nagyon be van zsongva az új gyermekünk miatt. Lili vagy éppen Adrián (Ez a kettő név esélyes:) is jól van. Remélhetőleg. Az előző babával (Kitti lett a neve) émelyegtem elég sokat.
22/N és 7 hetes kismama:)
Sziasztok!
Én a 7. hétben vagyok. Nekem egy kis hasszurkám van és múlthét kedd óta hányinger ( olykor jön a vuk is).
Nálunk is első baba és nagyon örülünk neki. Majd szerdán megyek dokihoz. Ti már voltatok?Ha nem, mikor mentek?
7 hetes vagyok, második baba. Sokat émelygek, néha hányok, és állandóan álmos vagyok.
Sajnos nekem sem problémamentes eddig. Én is barnáztam, voltam vele orvosnál többször. A magándokimat nem érem el, így az sztk-ba mentem először kb. két hete, ahol az orvos annyit tudott mondani, hogy ha meg akarom tartani ezt a babát, ne emelgessem a nagyot. Kösz, megfogadható tanács.
Szombat-vasárnap megint barnáztam, bementünk a kórházi ügyeletre, ahol nem voltak hajlandóak ultrahangot csinálni, hanem ahhoz külön kérjek időpontot, "hogy lássul, él-e egyáltalán a gyerek." A férjem kiverte a balhét, hogy miért nem csinálják meg helyben, erre közölték, hogy a kórházban nincs ultrahang-készülék. Hogyne.
Ma visszamentem az sztk-ba, még mindig csak petezsák látszik, a doki szerint hasi ultrahangon nem is fog látszani semmi más a 12. hétig. És felháborodott, hogy a kórházban nem ultrhanagoztak meg, de rajtam ez már nem segít.
Szóval most itt tartunk. Abban reménykedünk, hogy a hányás azt jelenti, jól van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!