Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.
nekem anno 18 évesen üvöltötte le az aktuális párom a fejem ugyanezzel a szöveggel,mert azt hittem véletlenül terhes lettem
én nem szülnék olyannak aki így áll hozzá-magamnak megszülném,de őrá nem lennék kiváncsi
pfffff....
nos ő is ott volt amikor megcsinálta nemde? Esetleg nem kérdezte/ tudta hogy nem védekezel, vagy nem mondta hogy védekezzetek?
Szerintem ebből a dologból kétféleképpen jöhetsz ki számodra pozitívan:
- egy: elhagyod és megszülöd, mert nagyon úgy tűnik hogy te szeretnél már babát...
- kettő van még hátra 8 hónapod hogy meggyőzd és hogy hozzászokjon a gondolathoz... ha mégsem, akkor is ott a választás hogy egyedül neveled fel...
Amúgy én meg visszaüvöltöttem volna: hogy mit GONDOLSZ MAJD MEGYEK MÉSZÁRSZÉKRE MERT TE MOST ÚGY GONDOLOD? NA NEEEMMM....
Miért változott meg a véleménye, azt tudod? Hozzád még legalább ugyanazzal a szeretettel viszonyul, mint régen, vagy az is negatív irányba változott?
Én a helyedben mindenképpen megtartanám a babát!!!
Aztán még az is lehet mire a 9 hónap végéhez értek (vagy még hamarabb) a párod jobban, izgatottabban fogja várni a kicsi születését, mint te. Sőt hálát fog adni érte, hogy erős voltál és megtartottad. Ha pedig nem így van, akkor meg sem érdemli, hogy egy ilyen csoda világra jöttének, életének a részese legyen. Főleg, hogy írod mindenetek megvan, tehát anyagi gondok miatti rettegés nem beszélhet belőle.
Ha úgy érzed, hogy te akarod ezt a kis életet, akkor tartsd meg és hagyd a párod. Feltéve, ha ő még a várandóság vége felé is így áll hozzátok, mint most.
Ha viszont úgy vagy vele, hogy nem bírnád elhagyni, ő pedig nem változtat a véleményén. Akkor hord ki, szüld meg a kicsit, majd adjátok örökbe. Annyi nő és férfi van, akiknek minden vágya egy kisbaba, és nem lehet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!