Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
49%
Lehet nehéz napja volt,és hirtelen jött ez a dolog neki.Jó lesz,hogyha szépen nyugodtan emgbeszéled vele ezt az egészet.
2011. aug. 2. 18:30
 22/80 anonim ***** válasza:
74%

nekem anno 18 évesen üvöltötte le az aktuális párom a fejem ugyanezzel a szöveggel,mert azt hittem véletlenül terhes lettem

én nem szülnék olyannak aki így áll hozzá-magamnak megszülném,de őrá nem lennék kiváncsi

2011. aug. 2. 18:31
 23/80 anonim ***** válasza:
21%
Ja, igazság szerint én is egyedül döntöttem, mert hiába mondtam 3 éven keresztül, hogy ketyeg a biológiai órám. Gondoltam ha már megkérte a kezem, vagy vele, vagy nélküle felnevelem. (Az anyagi hátterem megvolt.)
2011. aug. 2. 18:31
 24/80 anonim válasza:
70%
Biztos vagy benne hogy nem csak mondta ezt a "nagy családot szeretnék"-et? :/ Amikor én megismerkedtem a párommal mindig azt mondta hogy ő nem szeretne babát, egyszer majd talán de nem biztos, mert ő egy kicsit önzőnek érzi magát az egészhez. Nekem ezzel nem volt semmi bajom mert ugyanígy érzek/éreztem. Aztán kiderült hogy csak azért mondta ezt, hogy "jó pontot" szerezzen, azóta kiderült hogy pont az ellenkezője. Engem ez eléggé megijesztett mivel én 19 vagyok és ő is még csak 21. :/ Lehet a férjed is azért mondta ezt mert látta rajtad neked ez milyen fontos. Most hogy itt van a baba most meg megijedt hogy ő ezzt nem is akarta.
2011. aug. 2. 18:32
 25/80 anonim ***** válasza:
Az én párom is szíve szerint 3 gyereket akarna, de mondta, hogy ilyen anyagi helyzetben, amiben vagyunk, örül majd ha egy lesz egyáltalán, de az is majd csak kb. 7 év múlva, pedig már mindketten 30 felettiek vagyunk.
2011. aug. 2. 18:36
 26/80 A kérdező kommentje:
Én is feltudnám nevelni egyedül megvan az anyagi hátterem.. De nem szeretném egyedül felnevelni ha férjem is részese lenne..akkor lenne mindenki a legboldogabb..
2011. aug. 2. 18:45
 27/80 anonim ***** válasza:
te ha jól értem teherbe estél,véletlenül,és ő ezen akadt ki valszeg. lehet azt hiszi valahogy benne van a kezed a dologban. ki tudja mi jár gy pasi eszében. ha mostanában nem akartatok-közös döntés alapján-és te mégis terhes lettél,valahol megértem h kiakadt,bár ő is ott volt ez igaz. de h sikerült, nem vigyáztatok? gyógyszer mellett? vagy mégis csak valahogy benne vagy a dologban?
2011. aug. 2. 18:45
 28/80 anonim ***** válasza:
54%
Közösen voltatok "hülyék", ha nem védekeztetek. Ha te direkt nem vetted be esetleg a gyógyszert, akkor az a te butaságod, esetleg önzőséged, bár nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Más akkor is megtartja a babát, ha csak úgy becsúszott, nehogymár pont te menj abortuszra egy boldog házasságból... Beszélgess vele, mondd, hogy elmondhatja őszintén, hogy mi a baj, miért nem szeretne kisbabát, ne erőszakoskodj, csak szépen hagyd, hogy elmondja, lehet valami történt, hallott valamit, vagy valami, csak nem akar vagy nem mer róla beszélni, szóval tényleg türelmesen meséltesd el, mondd, hogy érveljen, félti talán a fiatalságát, vagy mi?
2011. aug. 2. 18:46
 29/80 anonim ***** válasza:
53%

pfffff....

nos ő is ott volt amikor megcsinálta nemde? Esetleg nem kérdezte/ tudta hogy nem védekezel, vagy nem mondta hogy védekezzetek?

Szerintem ebből a dologból kétféleképpen jöhetsz ki számodra pozitívan:

- egy: elhagyod és megszülöd, mert nagyon úgy tűnik hogy te szeretnél már babát...

- kettő van még hátra 8 hónapod hogy meggyőzd és hogy hozzászokjon a gondolathoz... ha mégsem, akkor is ott a választás hogy egyedül neveled fel...

Amúgy én meg visszaüvöltöttem volna: hogy mit GONDOLSZ MAJD MEGYEK MÉSZÁRSZÉKRE MERT TE MOST ÚGY GONDOLOD? NA NEEEMMM....

2011. aug. 2. 18:46
 30/80 anonim ***** válasza:

Miért változott meg a véleménye, azt tudod? Hozzád még legalább ugyanazzal a szeretettel viszonyul, mint régen, vagy az is negatív irányba változott?

Én a helyedben mindenképpen megtartanám a babát!!!

Aztán még az is lehet mire a 9 hónap végéhez értek (vagy még hamarabb) a párod jobban, izgatottabban fogja várni a kicsi születését, mint te. Sőt hálát fog adni érte, hogy erős voltál és megtartottad. Ha pedig nem így van, akkor meg sem érdemli, hogy egy ilyen csoda világra jöttének, életének a részese legyen. Főleg, hogy írod mindenetek megvan, tehát anyagi gondok miatti rettegés nem beszélhet belőle.

Ha úgy érzed, hogy te akarod ezt a kis életet, akkor tartsd meg és hagyd a párod. Feltéve, ha ő még a várandóság vége felé is így áll hozzátok, mint most.

Ha viszont úgy vagy vele, hogy nem bírnád elhagyni, ő pedig nem változtat a véleményén. Akkor hord ki, szüld meg a kicsit, majd adjátok örökbe. Annyi nő és férfi van, akiknek minden vágya egy kisbaba, és nem lehet nekik.

2011. aug. 2. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!