Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy csak hirtelen megijedt a felelősségtől ami egy babával jár. Ha elkezd nőni a pocakod, meg elkísér ultrahangra és látja, hogy van ott valaki, feléledhet benne az apai érzés.
2011. aug. 2. 18:07
 12/80 A kérdező kommentje:
Természetesen hogy akarom:-) Már teljesen beleéltem magam.
2011. aug. 2. 18:07
 13/80 anonim ***** válasza:
58%
nekem is az volt az 1. gondolatom,h beparázott attól h akkor mostmár végleg össze lesztek kötve.. lehet h van valakije...:(
2011. aug. 2. 18:08
 14/80 A kérdező kommentje:
Nem estem direkt teherbe.. Nem gondolkodtunk azon a hétvégén... És még ő van kiakadva... Ő is ott volt...
2011. aug. 2. 18:08
 15/80 A kérdező kommentje:
Talán lenne valakije??? Most nagyon kétségbe estem:-( Azt hiszem amint haza ér komoly beszélgetés fogja követni...
2011. aug. 2. 18:09
 16/80 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképpen írd majd meg, hogyan alakult! Remélem, hogy csak megijedt, és nincs senkije! :) Sok sikert a beszélgetéshez!
2011. aug. 2. 18:11
 17/80 anonim ***** válasza:
90%

fontos h beszélj vele! ha nem akarj a babát,te pedig igen,akkor nem szabad együtt maradnotok,h hátha.. inkább most menjetek szét mint amikor már megvan a baba és hiányolná az apját.

remélem minden oké lesz! írj majd mi volt! de ne nagyon idegeskedj,az árt a babának!!!

2011. aug. 2. 18:12
 18/80 anonim ***** válasza:
60%

Azért üvöltött velem hogy jövök én ahhoz hogy egyedül döntöm el hogy kell-e a gyerek vagy sem!.

Szerintem csak a felszinen vagytok ti boldogok.

2011. aug. 2. 18:15
 19/80 anonim ***** válasza:
52%
Ez borzasztó. Nekem meg olyan pasim volt, aki azon akadt ki, hogy fogamzásgátlót szedek, holott nem akartunk gyereket. Lehet, ők maguk sem tudják, mit akarnak.
2011. aug. 2. 18:21
 20/80 anonim ***** válasza:
48%

Az én párom is örjöngött mikor elmondtam neki, bár mi még nem voltunk házasok, csak jegyesek.

Most meg szerelmemnek hívja...

Mondjuk szokta is hallgatni, hogy akkor bezzeg nem értékelte.

Most 9 hónapos a baba.

2011. aug. 2. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!