Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
78%
Komolyan milyenek vagytok? Miért hagyná el a párja, vagy ő párját? A férje rosszul reagált, lehiggad és nem lesz semmi probléma. Ti vészmadarak.
2011. aug. 2. 19:07
 52/80 anonim ***** válasza:
59%

Aztán majd megírod mi volt?

Drukkolok, hogy a párod lehiggadtan, megfontoltan azt mondja: Szeretlek téged és a kicsi babánkat is. Mind a kettőtöket akarom! Bocsánat, hogy ilyen rosszul reagáltam le, de totál váratlanul ért...

Aztán átölelitek egymást és minden heppi!

Ja, az voltam aki az örökbe adást írta.

2011. aug. 2. 19:12
 53/80 anonim ***** válasza:

18:55-ös vagyok.

Hú, mennyi rosszindulat! És már bocs, mennyi éretlen válasz! Ha rögtön a legrosszabbra kell gondolni, akkor eleve férjhez sem kellett volna menni, mert már a jegyességkor lehetett volna tudni, hogy hátha x év után elválnak! Meg ne is szüljön senki sem gyereket, mert a házasságok több mint 50 %-a válással végződik úgyis, nem? Hahó, ébresztő, nem ártana kicsit több élettapasztalattal és több szempontból szemlélni egy élethelyzetet!

Én nagyon szorítok neked!

2011. aug. 2. 19:15
 54/80 anonim ***** válasza:
54%

majd lehiggad?? és akkor minden oké? basszus nem egy új függönyt vett amivel majd megbarátkozik-vagy nem-igenis felelős vagy,mert neked mint nőnek,főleg ha nem szedsz gyógyszert igenis figyelned kellett volna arra h vigyázzatok,mert minden nő tudja h mikor van körülbelül peteérése. ha még nem akartatok gyereket,akkor ez igenis becsapás. ne csodáld h kiakadt.

és 7 hetes vagy? mikor mondtad el neki? miért nem beszéltetek akkor erről a szex után? ennyi kellett volna: drágám,mivel nem vigyáztunk,akár teherbe is eshetek. írassak esemény utánit? én nem bánnám ha lenne babánk,és te?

ennyi.

egy barátnőm is így esett teherbe.tudták h végülis összejöhet,de nem tisztázták a dolgot. csaj azt hitte, a pasi útgyis akarja, a pasi meg h a csaj tudja h mikor lehet gyerek és mikor nem. terhes lett,elmondta a fiú felvetetette h akkor beszéljék meg a lehetőségeket, a csaj felháborodott h egyértemű h megszüli! fiú elvette, 2 év mulva elváltak,mert nagyon nem tudtak a helyzettel megbékélni,korai volt úgy,h nem készültek fel lelkileg. ők már jegyesek voltak,vagyis ott is úgy volt ha majd persze lesz..

2011. aug. 2. 19:17
 55/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm! remélem én is hogy minden happy end lesz.. Nagyon félek. Minden képen megírom ha nem ma majd holnap.
2011. aug. 2. 19:17
 56/80 anonim ***** válasza:
Drukkolok! A babát meg tartsd meg' Majd írj!
2011. aug. 2. 19:34
 57/80 anonim ***** válasza:

Talán csak bepánikolt.

Szurkolok :)

2011. aug. 2. 20:38
 58/80 anonim ***** válasza:

ma 19:03-as: ugyan ne hülyéskedj, mi az, hogy egy nö tudja mikor termékeny?!?!?!? A legtöbb nö a ciklus armelyik napján teherbe tud esni, ezen kivül létezik olyan is, hogy spontán tüszörepedés, amit akár a szex is kiválthat.

A kérdésre meg: nyugodtan beszéld meg még egyszer a férjeddel, szerintem csak hirtelen sokkot kapott a hirtöl.

Ha esetleg továbbra sem lelkesedik, akkor is várd meg, amig meglesz a baba, és eltelik pár hónap - mert sok férfinek akkor tudatosul, hogy gyereke van, amikor már látja. Elválni ráérsz késöbb is, ha tényleg nem megy.

De egyelöre szerintem várj, amig hozzászokik a gondolathoz.

2011. aug. 2. 20:41
 59/80 anonim ***** válasza:
63%
Egy gyereket ketten hoznak ossze. Nemcsak a no felelossege, hanem mindketto fele. Bepanikolt? 30 eves es eddig hitegette a feleseget evekig, hogy gyereket akar. Nagyon gondold at, hogy vele akarod-e leelni az eleted, mert akarmikor cserben hagyhat ezek utan. Nekem nagyon fajna egy ilyen reakcio. 30 evesek vagytok, evek ota hazasok.
2011. aug. 2. 20:44
 60/80 anonim ***** válasza:
a hüvelyváladék állagából lehet tudni mikor vagy termékeny.
2011. aug. 2. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!