Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.
Aztán majd megírod mi volt?
Drukkolok, hogy a párod lehiggadtan, megfontoltan azt mondja: Szeretlek téged és a kicsi babánkat is. Mind a kettőtöket akarom! Bocsánat, hogy ilyen rosszul reagáltam le, de totál váratlanul ért...
Aztán átölelitek egymást és minden heppi!
Ja, az voltam aki az örökbe adást írta.
18:55-ös vagyok.
Hú, mennyi rosszindulat! És már bocs, mennyi éretlen válasz! Ha rögtön a legrosszabbra kell gondolni, akkor eleve férjhez sem kellett volna menni, mert már a jegyességkor lehetett volna tudni, hogy hátha x év után elválnak! Meg ne is szüljön senki sem gyereket, mert a házasságok több mint 50 %-a válással végződik úgyis, nem? Hahó, ébresztő, nem ártana kicsit több élettapasztalattal és több szempontból szemlélni egy élethelyzetet!
Én nagyon szorítok neked!
majd lehiggad?? és akkor minden oké? basszus nem egy új függönyt vett amivel majd megbarátkozik-vagy nem-igenis felelős vagy,mert neked mint nőnek,főleg ha nem szedsz gyógyszert igenis figyelned kellett volna arra h vigyázzatok,mert minden nő tudja h mikor van körülbelül peteérése. ha még nem akartatok gyereket,akkor ez igenis becsapás. ne csodáld h kiakadt.
és 7 hetes vagy? mikor mondtad el neki? miért nem beszéltetek akkor erről a szex után? ennyi kellett volna: drágám,mivel nem vigyáztunk,akár teherbe is eshetek. írassak esemény utánit? én nem bánnám ha lenne babánk,és te?
ennyi.
egy barátnőm is így esett teherbe.tudták h végülis összejöhet,de nem tisztázták a dolgot. csaj azt hitte, a pasi útgyis akarja, a pasi meg h a csaj tudja h mikor lehet gyerek és mikor nem. terhes lett,elmondta a fiú felvetetette h akkor beszéljék meg a lehetőségeket, a csaj felháborodott h egyértemű h megszüli! fiú elvette, 2 év mulva elváltak,mert nagyon nem tudtak a helyzettel megbékélni,korai volt úgy,h nem készültek fel lelkileg. ők már jegyesek voltak,vagyis ott is úgy volt ha majd persze lesz..
Talán csak bepánikolt.
Szurkolok :)
ma 19:03-as: ugyan ne hülyéskedj, mi az, hogy egy nö tudja mikor termékeny?!?!?!? A legtöbb nö a ciklus armelyik napján teherbe tud esni, ezen kivül létezik olyan is, hogy spontán tüszörepedés, amit akár a szex is kiválthat.
A kérdésre meg: nyugodtan beszéld meg még egyszer a férjeddel, szerintem csak hirtelen sokkot kapott a hirtöl.
Ha esetleg továbbra sem lelkesedik, akkor is várd meg, amig meglesz a baba, és eltelik pár hónap - mert sok férfinek akkor tudatosul, hogy gyereke van, amikor már látja. Elválni ráérsz késöbb is, ha tényleg nem megy.
De egyelöre szerintem várj, amig hozzászokik a gondolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!