Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem te igenis elsumákoltál valamit a védekezés körül, különben nem lenne így kibukva a férjed.
2011. aug. 2. 18:56
 42/80 anonim ***** válasza:

Az örökbe adást csak azért írtam, mert még az is sokkal-sokkal jobb, mint ha addig izél még sírva, de elveteted.

Bár (utólag) olvasgatva a kommentárjaidat úgy érzem ez a veszély nem áll fent, aminek nagyon örülök!!!! :D

Legalábbis én eléggé abortusz ellenes vagyok.

Egy nagyon jó barátnőmnek volt benne része, senkinek nem kívánom azt amit ő átélt, főleg lelkileg. Nekem meg már fogalmam se volt mit találjak ki, amivel legalább pár percre feltetetni tudom vele a történteket....iszonyú rossz volt, még nekem is.

2011. aug. 2. 18:58
 43/80 anonim ***** válasza:
48%
Tök szép hogy jaj nem adom örökbe meg felnevelem egyedül,csak kikéne kukkantani a cukormázból,a gyerek két szülővel is teher és sok pénz,nemhogy egyedül.
2011. aug. 2. 18:58
 44/80 anonim ***** válasza:

18:56, ha olvasnád a hozzászólásait a kérdezőnek, tudnád, hogy egy hétvége alkalmával történt meg a gond, amikor mindketten figyelmetlenek voltak és nem gondolkodtak.

Egyébként meg miért törvényszerű a férfiak szerint, hogy a nőknek kell védekezni?

2011. aug. 2. 19:01
 45/80 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne egyedül gyereket felnevelni? jól keresek stb. Amúgy nem sumákoltam el semmit kedves válaszoló. Nem direkt estem teherbe. És elég csúnya dolognak tartanám ha így átvágnám a férjemet ilyen aljasul.
 46/80 anonim ***** válasza:
69%
A párom apja egy kocsmázós, csavargós ember volt. Mesélték, hogy amikor a párom megszületett a kocsmából ment a kórházba. Kezébe fogta a páromat és onnantól be se tette a lábát egy krimóba se, és komoly vállalkozó lett belőle.Van férfi akire ilyen hatással van a gyerek.
 47/80 anonim ***** válasza:
50%

már ne is haragudj,de egy nő tudja h kb mikor termékeny...

elég csak 1x nem vigyázni,ha akkor pont összejöhet...

2011. aug. 2. 19:03
 48/80 anonim ***** válasza:
50%
Mindenesetre készíts valami tervet, hogyan fogod eltartani magadat és a babát, fizetni a számlákat, stb. egy gyesből és egy gyerektartásból, kire tudod bízni a babát, ha egyedülálló szülőként intézned kell valamit, mi lesz, ha a férjed ragaszkodik, hogy eladjátok a házatokat és felezzétek el az árát... egyszóval ébresztő...
2011. aug. 2. 19:04
 49/80 anonim ***** válasza:
61%
És ha direkt esett teherbe? Könyörgöm a férjétől, biztos anyagiakra.Miért lenne aljas, nem így akar pasit fogni.
2011. aug. 2. 19:05
 50/80 A kérdező kommentje:
Tudom, én is tisztában vagyok a dolgokkal.A ház az enyém. Szüleim is támogatnának mindenben..
2011. aug. 2. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!