Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért hihetetlen, hogy bepánikolt. Azért hirtelen szembesülni egy ekkora felelősséggel, én is megijednék. Van, aki így reagál,aztán ő lesz a legboldogabb.

"A legtöbb nö a ciklus armelyik napján teherbe tud esni"

Ez meg marhaság. Ne érts félre,nem a kérdezőt akarom ezzel lehúzni, nem tehet a dologról és én az ő pártján állok, pusztán ez a mondat szúrja a szemem.

A gyerek úgy készül hogy petesejt és hímivarsejt találkozik, a petesejt meg nem futószalagon jön. Van akivel megesik,hogy nem a ciklus közepén van peteérése, de az, hogy a legtöbb nő bármikor teherbe tud esni, áhh, nem így van. Ebben az esetben szinte kizárt lenne, hogy 3 hónapon belül nem jön össze a gyerek, holott csak 12 sikertelen hónap után kell felkeresni szakorvost és még ekkor sem biztos, hogy gond van.

2011. aug. 2. 20:48
 62/80 anonim ***** válasza:
73%
Saját férjétől, saját házába szülne babát, hagyjátok már ezt a tőrbe csalta szöveget. Persze amikor szerető csinálja ezt, és páran elítélik, rögtön lepontozzátok őket.
2011. aug. 2. 20:50
 63/80 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ez a tudja,hogy mikor van peteérés.

Nekem fogalmam sincs, semmim nem fáj, semmi olyan jele nincs, amiből következtethetnék rá.

Ha vezetnék hőmérsékleti görbét vagy használnék ovulációs tesztet akkor valószínűleg tudnám.

Nem mindenkinek mutatja meg a hüvelyváladék a peteérést. Való igaz, hogy sokak észreveszik, de azért egyáltalán nem mindenki.

2011. aug. 2. 20:50
 64/80 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:50

Teljesen igazad van! Nem értem, miért kell ítélkezni egy házas asszonyon, aki teherbe esett a férjétől!

A másik kérdésnél, ahol a 34 éves rongy belemászott egy kapcsolatba, ahol épp baba lesz, mindenki védi, és lepontozza azokat, akik ellene vannak!

2011. aug. 2. 20:52
 65/80 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg a babát.
2011. aug. 2. 22:00
 66/80 anonim ***** válasza:
na?????????
2011. aug. 2. 22:10
 67/80 anonim ***** válasza:

Remélem, csak azért akadt ki, mert hirtelen megrettent attól, hogy egy még egy kis életért lesz felelős!

Nagyon boldog babavárást kívánok neked!

2011. aug. 2. 22:50
 68/80 anonim ***** válasza:
kiváncsi leszek mi történt..:) drukkolok.
2011. aug. 2. 23:03
 69/80 anonim ***** válasza:
Remelem megtartjatok a babat!!
2011. aug. 3. 04:32
 70/80 anonim ***** válasza:
Sikerült beszélnetek? Remélem, minden rendben!!!
2011. aug. 3. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!