Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.
Nem tudom miért hihetetlen, hogy bepánikolt. Azért hirtelen szembesülni egy ekkora felelősséggel, én is megijednék. Van, aki így reagál,aztán ő lesz a legboldogabb.
"A legtöbb nö a ciklus armelyik napján teherbe tud esni"
Ez meg marhaság. Ne érts félre,nem a kérdezőt akarom ezzel lehúzni, nem tehet a dologról és én az ő pártján állok, pusztán ez a mondat szúrja a szemem.
A gyerek úgy készül hogy petesejt és hímivarsejt találkozik, a petesejt meg nem futószalagon jön. Van akivel megesik,hogy nem a ciklus közepén van peteérése, de az, hogy a legtöbb nő bármikor teherbe tud esni, áhh, nem így van. Ebben az esetben szinte kizárt lenne, hogy 3 hónapon belül nem jön össze a gyerek, holott csak 12 sikertelen hónap után kell felkeresni szakorvost és még ekkor sem biztos, hogy gond van.
Ja és ez a tudja,hogy mikor van peteérés.
Nekem fogalmam sincs, semmim nem fáj, semmi olyan jele nincs, amiből következtethetnék rá.
Ha vezetnék hőmérsékleti görbét vagy használnék ovulációs tesztet akkor valószínűleg tudnám.
Nem mindenkinek mutatja meg a hüvelyváladék a peteérést. Való igaz, hogy sokak észreveszik, de azért egyáltalán nem mindenki.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
Teljesen igazad van! Nem értem, miért kell ítélkezni egy házas asszonyon, aki teherbe esett a férjétől!
A másik kérdésnél, ahol a 34 éves rongy belemászott egy kapcsolatba, ahol épp baba lesz, mindenki védi, és lepontozza azokat, akik ellene vannak!
Remélem, csak azért akadt ki, mert hirtelen megrettent attól, hogy egy még egy kis életért lesz felelős!
Nagyon boldog babavárást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!