Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:
Abba kellett hagyjam a tabi szedését.. a doki javaslatára... És mással védekeztünk addig, de úgy látszik nagyon akart jönni a baba.
2011. aug. 2. 18:47
 32/80 anonim ***** válasza:
szóval ő is tisztában volt a helyzettel. akkor valami más gáz van...
2011. aug. 2. 18:48
 33/80 anonim ***** válasza:
8%
nem kell gyerek,vetesd el
2011. aug. 2. 18:49
 34/80 A kérdező kommentje:
Dehogy adom örökbe! Nem lenne szívem.. nem tudnék utána tükörbe nézni..fél óra múlva haza jön..
2011. aug. 2. 18:50
 35/80 anonim ***** válasza:
75%
na az ilyenekbol lesz valas elobb utobb. gyereket akarsz,most majd lesz kerdes hogy ferjed is lesz e hosszutavon.
2011. aug. 2. 18:50
 36/80 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy miért kellett abbahagynod? (csak kíváncsiságból, hátha a barátnőm is meggondolja magát, hogy tömje a szervezetét hormonnal...)
2011. aug. 2. 18:51
 37/80 anonim ***** válasza:
26%
Mindenképpen tartd meg a babát, ne hagyd, hogy befolyásoljon. Ha azt mondja, hogy válassz, vagy rá akar beszélni, hogy vetesd el, akkor se dőlj be neki, inkább hagyd el. Nem kényszeríthet abortuszra. Hidd el, tudom mit beszélek, ugyanezen vagyok túl. Most a 3. hónapban vagyok, még friss az élmény....
2011. aug. 2. 18:52
 38/80 anonim ***** válasza:
69%
Elküldött abortuszra? Nem.Ingerült volt, mert lehet más terve volt, és ez a hír lesokkolta. Lehet csak később szerette volna. Lenyugszik és minden rendben lesz. Ne hagyd ott, nem is értem a válaszolókat.
2011. aug. 2. 18:54
 39/80 anonim ***** válasza:

Szerintem a kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat alapja, hogy a legfontosabb célokban, értékekben, "létkérdésekben" a két fél ugyanazt akarja, ugyanaz legyen a fontos. Ezt mielőbb tisztáznotok kellene!

Egyébként nálunk a romantikázás abból is áll, hogy közösen álmodozunk, ki mit szeretne a jövőben elérni :-) Ezt nektek is "gyakorolni" kellene, hogy időben fény derülhessen az esetleges különbségekre.

Szívből kívánom, hogy rendezzétek a dolgaitokat, remélem, hogy kiderül, hogy a férjednél csak valami pillanatnyi elmezavar volt!!! Egy gyermek óriási boldogság, és számomra ez a kapcsolatunk igazi beteljesülése. És az az imádat, ahogy csüng a férjem a fián!!! Imádnivaló, hogy mennyire imádja a fiunkat.

Még valami: a férfiakban szerintem sokkal később érik meg az apaság, mint bennünk az anyaság. Egy nő szinte anyának érzi magát már attól a pillanattól kezdve, hogy megtudja: ott van Ő a szívem alatt. A férfiaknak - érthető módon - tovább tart a dolog: talán akkor kezdik el felfogni valamennyire, amikor meglátják azt a kis mozgó "valamit" a monitoron, amikor látszik a baba szívdobbanása, meg amikor elkezd megváltozni a tested, gömbölyödni a pocakod, és még ezek után is jó hosszú idő kellhet ahhoz, mire igazán ráhangolódnak az egészre. Sok férfi örömét beárnyékolhatja kezdetben az, hogy aggasztani kezdik az anyagi gondok (ha vannak egyáltalán). Ilyen sajnos nálunk is volt az elején, mert nem álltunk valami jól anyagilag a lakáshitelünk miatt, de ahova Isten bárányt ád, ád oda füvet is - és láss csodát, a férjem még a baba megszületése előtt új és sokkal jobban kereső állást talált magának, így mindent meg tudtunk venni a kisfiunknak.

Remélem, minden rendben lesz, legyen nagy-nagy boldogságban részetek!!!

2011. aug. 2. 18:55
 40/80 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló? És neked hogyan alakultak dolgaid? Elmesélnéd? Gratulálok a babához:))
2011. aug. 2. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!