Képzeljétek magatokat a helyembe, mit tennétek?
Figyelt kérdés
A vőlegényem elég sokat dolgozik, korán kel és olyan 6-7 körül ér haza, ahogy hazaér, egyből leül a gép elé vagy pedig a tabon játszik. Már többször szóltam miatta hogy örülnék ha foglalkozna egy kicsit velem, de egyből nekem támad hogy nem igaz h nem hagyom játszani és húzom a számat amikor játszik fél vagy egy órát. Tegnap még a fürdőbe is behozta és játszott vele amíg én fürödtem, aztán elkezdte mondani hogy már nem is szeretem. Erre mondtam neki hogy persze hogy így érzékeled ha nem is foglalkozol velem. És itt megint én voltam a rossz, hogy nem hagyom játszani. Megjegyzem a tabot napközben is magával viszi, reggel utazik másfél órát, akkor is tud játszani meg hazafelé is. Mit tennétek vagy mondanátok hogy ez változzon?2011. júl. 20. 11:30
51/51 anonim válasza:
Jajj, ne ríjjál már.
Egyszerűen leírtuk, hogy nekünk ez nem fér bele egy jó kapcsolatba. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!