Képzeljétek magatokat a helyembe, mit tennétek?
Figyelt kérdés
A vőlegényem elég sokat dolgozik, korán kel és olyan 6-7 körül ér haza, ahogy hazaér, egyből leül a gép elé vagy pedig a tabon játszik. Már többször szóltam miatta hogy örülnék ha foglalkozna egy kicsit velem, de egyből nekem támad hogy nem igaz h nem hagyom játszani és húzom a számat amikor játszik fél vagy egy órát. Tegnap még a fürdőbe is behozta és játszott vele amíg én fürödtem, aztán elkezdte mondani hogy már nem is szeretem. Erre mondtam neki hogy persze hogy így érzékeled ha nem is foglalkozol velem. És itt megint én voltam a rossz, hogy nem hagyom játszani. Megjegyzem a tabot napközben is magával viszi, reggel utazik másfél órát, akkor is tud játszani meg hazafelé is. Mit tennétek vagy mondanátok hogy ez változzon?2011. júl. 20. 11:30
1/51 anonim válasza:
Nem foglalkozik veled, egy hülye gép miatt....
Oké tudom, hogy vőlegény, de szánalmas dolog, amit művel... szakíts vele! Oké, most hülyeségnek hangzik, de 2 gyerek után könnyebb lesz? Ha már nem hat rá a szép szó, mást nem nagyon tudsz csinálni...
2/51 anonim válasza:
Amíg nem a férjed és nincs gyerek,addig még beszélj a fejével,ha nem változik meg,akkor dobbants..
3/51 anonim válasza:
Írj neki egy e-mail-t, és hívd meg valahova, mondjuk vacsorázni. Ezalatt próbáld megbeszélni vele, de csak diplomatikusan, hogy ez hosszú távon nem fog működni, stb...Ajánlj föl kompromisszumot.
4/51 anonim válasza:
Ha tudsz többet/jobbat nyújtani neki (nagyon fontos, hogy itt nem a TE értékítéleted számít, hanem az Övé!), akkor jó esélyed van. Nem hasznos, ha besértődsz, tőle várod el, hogy változzon meg stb. Ezek nem működnek. Én rákérdeznék, hogy mi a gond pontosan? Mert sok oka lehet a tanult mintaként felvett felszínes emberi kapcsolatoktól odáig, hogy fél elmondani Neked valami titkos vágyát.
5/51 anonim válasza:
ez a fiú nem csak a házzassághoz, de a párkapcsolathoz is éretlen ... vagy egyszerűen csak nem szeret téged. ne haragudj, h ezt mondom. nem akarlak megbántani, de ez az őszinte véleményem
6/51 anonim válasza:
Hogy lehet a vőlegényed,ha így viselkedik? Ez biztos nem újkeletű, hogy lehettél ilyen ... hogy belementél a lánkérésbe, ha tudtad, hogy ilyen volt? Márpedig ha tudtad, akkor elfogadtad, és szenvedj. Ha nem tudtad, akkor add tudtára, hogy ez így nem oké, egy kapcsolat nem erről szól, kössetek kompromisszumot, hogy meddig játszhat, vagy kössetek ki napokat amikor játszhat, és amikor nem. Beszélgetni kellene, bár amiket leírtál azalapján én egy percet nem pazarolnék rá. Nem értem, hogy két ember, hogy nem ismeri ennyire egymást, mielőtt megtörténne az eljegyzés? Mióta vagytok együtt?
7/51 anonim válasza:
ugyanez van nálunk is... és még én vagyok a rossz, ha szóvá teszem, hogy néha azért velem foglalkozhatna a hü.lye gépezés helyett... mindig mondja jó-jó, nem fog ott ülni annyit...blablabla... de semmi...évek óta ez megy...ráadásul már házasok vagyunk, szóval....nincs mit tenni. egy szép napon megfogom majd a baltát és konkrétan szétverem ezt a nyavajás gépet...és a probléma megoldódik.
8/51 A kérdező kommentje:
Nem fogok szakítani vele, ilyet nem is érdemes tanácsolni nekem :-( Nagyon szeretem és ő is engem, ezt leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk, csak néha besokallok hogy nem törődik velem. Szerintem semmi baja nincs, csak új játék és olyan mint a kisgyerekek karácsony reggelén. Nem tudom mi a jó megoldás, beszélni nem lehet vele mert akkor én vagyok a hibás hogy nem hagyom játszani. Már gondoltam olyanra is hogy valahogy a tudtára kéne adni hogy elveszíthet.. de valami durva módszerrel, hogy leessen neki hogy a játék nem fontosabb mint én :-(
2011. júl. 20. 11:39
9/51 anonim válasza:
Lányok, öltözzetek számítógépnek, pakoljátok el az igazit és üljetek be egy este a helyére. Nem tudom, mi fog történni, de érdekelne...
10/51 anonim válasza:
Amíg az egész napos robotlás után ennyit nem néznek el a nők a férfiaknak, addig egészen biztos, hogy nem értik meg a nők őket. Nem foglalkozik veled? Gondolod, csak magának robotol? Olyan hálátlanok tudnak lenni a nők. Bezzeg ha valami szappanopera elé ülne be esténként, vagy Popper Pétert olvasgatna, azt rögtön megértenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!