Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képzeljétek magatokat a...

Képzeljétek magatokat a helyembe, mit tennétek?

Figyelt kérdés
A vőlegényem elég sokat dolgozik, korán kel és olyan 6-7 körül ér haza, ahogy hazaér, egyből leül a gép elé vagy pedig a tabon játszik. Már többször szóltam miatta hogy örülnék ha foglalkozna egy kicsit velem, de egyből nekem támad hogy nem igaz h nem hagyom játszani és húzom a számat amikor játszik fél vagy egy órát. Tegnap még a fürdőbe is behozta és játszott vele amíg én fürödtem, aztán elkezdte mondani hogy már nem is szeretem. Erre mondtam neki hogy persze hogy így érzékeled ha nem is foglalkozol velem. És itt megint én voltam a rossz, hogy nem hagyom játszani. Megjegyzem a tabot napközben is magával viszi, reggel utazik másfél órát, akkor is tud játszani meg hazafelé is. Mit tennétek vagy mondanátok hogy ez változzon?
2011. júl. 20. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem élünk együtt, csak járkálunk egymáshoz. Így nyár alkalmával egyet több nap megyek hozzá, amit ő azelőtt játszásra filmezésre, olvasásra fordított. Most is játszik és kértem, hogy legalább ne olyan sokat, hogy ne egyedül kelljen aludnom, ha már elmegyek, de aztmondta hogy min. egy órát játszik akkor is. Oké belementem, mert előtte foglalkozott velem, és mikor már álmosak vagyunk én elmegyek alundi, ő meg leül játszani, de mondom neki, hogy ha végez keltsen fel, hogy végülis vele aludhassak el. Én megértem hogy kell neki a kis kikapcsolódás munka után, és velem is megteszi,de hát az biztos nem olyan. Szóval egy kis játék belefér, persze ha mellette törődik veled.
2011. júl. 20. 11:54
 22/51 anonim ***** válasza:
78%
Mégis hány éves ez a vőlegény,hogy még mindig a játék a legfontosabb 12-13?
2011. júl. 20. 11:57
 23/51 anonim ***** válasza:
73%

Tegnap még a fürdőbe is behozta és játszott vele amíg én fürödtem----- Megjegyzem a tabot napközben is magával viszi, reggel utazik másfél órát, akkor is tud játszani meg hazafelé is.

Ez a két mondat fölött valahogy mindenki elsiklott. Ha napközben is tud játszani, miért nem képes Veled foglalkozni nem értem. Próbáld meg amit én csináltam. Azóta nem mer elaludni míg oda nem érek. :-DDD

Hátha a játéknál is beválik! :)

Mert mi nők azért otthon is dolgozunk takarítunk, főzunk, mosunk, teregetünk, vasalunk, egyes pasikat majnem fel is öltöztetünk stb...

Szóal azért a pénzért azért megdolgozunk, Uraim!

2011. júl. 20. 11:58
 24/51 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, hogy vérig lesz sértve, de mond meg Neki nekem is ilyen xarul esik, hogy a játék fontosabb. Mi is eljegyezve vagyunk, és volt mikor a párom a gyűrűmet a számítógép billentyűzetén találta, hogy: Eltéveszetted a menyasszonyt cetlivel! Háború lesz az biztos, de néhány pasit választás elé kell állítani, hogy ugyanmár düntse el mi a fontosabb. Egy érzéketlen gép vagy a nő akinek megkérte a kezét?!
2011. júl. 20. 12:03
 25/51 anonim ***** válasza:
82%

Múltkor elmentél két órára, és ezért fel akarta bontani az eljegyzést??? aha akkor biztos tök szuper lehet a kapcsolatotok...

Egy év nehogy azt hidd hogy sok idő. Gyerekes, nekem legalábbis ez jön le. Ha az én férjem lenne ilyen minimum kiröhögném....

vicc....

2011. júl. 20. 12:05
 26/51 A kérdező kommentje:
Lehet kipróbálom :-) de először csak befenyíteném hogy elmegyek itthonról, szerintem az is elég lenne hogy észbe kapjon, ha nem akkor tényleg lelépek, ha már úgyis összeveszünk.. :-)
2011. júl. 20. 12:06
 27/51 anonim ***** válasza:
79%
Hagynám hogy szórakozzon fél órát, ha nagyon makacs 1-et, aztán, vagy azalatt készítenék finom vacsorát, és megkérném, hogy akkor most csak velem törődjön, bezsélgessünk közben, vagy együtt nézzünk meg egy filmet amit ő is szeret, mert azzal is tud szórakozni, pihenni egy kicsit. Éjszaka meg jöhetnek a vadabb dolgok. E tren nem tudom hogy álltok, neked kell tudni. De csainálhatod azt is, hogy te is lefoglalod (elég feltűnően) magad.
2011. júl. 20. 12:09
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy év az mi? Ráadásul úgy hogy már el vagy jegyezve. Egyáltalán nem ismeritek egymás rigolyáit mint ez ki is derült a kérdésedből, és nem lehet felhőtlen a kapcsolatotok ezen a bibin kívül, hisz úgy tűnik, hogy nálatok a kommunikáció, élménymegosztás és egyéb házastársi teendők HIÁNYOZNAK!
2011. júl. 20. 12:09
 29/51 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy egy év sok, de szerintem jobban ismerem már mint az anyukája, nem hiányzik se a kommunikáció, se semmi, csak nagyon makacsok vagyunk. (kosok vagyunk mind ketten) Nem felhőtlen a kapcsolatunk, mert szerintem olyan nincs, de sokkal jobb mint bármelyik páré, akiket ismerek.
2011. júl. 20. 12:13
 30/51 anonim ***** válasza:
53%

Olvasd el a Miért hazudik a férfi, miért sír a nő című könyvet. Benne van a válasz. Jó hír: szeret a srác és nem kell semmi rosszra gondolnod. A többi a könyvben benne van.

(valahol van torrent is hozzá)

2011. júl. 20. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!