Hogy közöljem a szüleimmel, hogy babát várok?
A párommal 10 hónapja együtt vagyunk,de a szüleim azt sem tudják,hogy van bármilyen kapcsolatom,mert Ő idősebb nálam...
De kiderült,hogy babát várok.Nem terveztük,de én megszeretném tartani és ebben a párom is támogat.Tudom,hogy jó apa,mert már van 2 gyereke az előző házasságából(egy 7 éves kisfiú és egy 10 éves lány).
Csak azt nem tudom,hogy mondjam el anyáéknak a dolgot.Nem az Ő nyakukra akarom a picit,elköltöznék,ez már biztos.Csak attól félek,hogy ettől is kiakadnának,mert szinte burokban nőttem fel,mindig nagyon vigyáztak rám.
Valami ötlet,hogy közöljem velük?
Gondoltam arra,hogy egy nyilvános helyen mondanám el nekik,mert akkor nem tudnak annyira kiakadni,mintha otthon lennénk.
Vagy ti hogy csinálnátok?Esetleg egy nyugodt délutánon?Vagy mikor?
Köszönöm a tanácsokat
Kedves kérdező!
Csak nem válaszoltál, hogy mi a te végzettséged? Vagyis ha a "jó apa, és talpig férfi" mégis megunna benneteket, mihez fogsz kezdeni az életben?
Te értelmesebb vagy a szüleidnél, és jobb ember és a Te gyereked talán még jobb lesz nálad is - és ebben nincs semmi gond. Azért szeresd őket is, amint vannak, és tudd, hogy a Te új családod: az a párod, gyereked apja Te és a gyerek(ek). És ne törődj azokkal, akik becsmérlik szerelmedet és gyermeked apját. Ők valószínűleg nagyon boldogtalanok - és igaziból saját férjüket és gyerekük apját gyülölik, csak kivetítik rád - egy kérdés kapcsán.. nem azt kérdezted: milyenek vagyunk - de mindenki itélkezik feletettek - miért? mert saját sorsukban vannak itélet alatt -és nem tudják elfogadni.
Figyelj a kisbabára, hamarosan mozgolódik és az fantasztikus érzés. Olvass szép könyveket, irodalmi értékeket, halgass szép nyugodt zenéket - ami jó a mamának- az jó a babának. Fellegi Ádám zongoraművész bejárt Mozartot játszani a szülészeti klinikára a kismamáknak...hogy derűsebb, harmonikusabb lelkű emberek legyenek! :)) hallják ám ők is!
Jó éjt! -
Hát de pont ezaz, hogy nem örülnek a szülők!
Apuka verekedni akart, anyuka meg abortuszt!
Egyébként engem is érdekelne, mi a kedves kérdező végzettsége.
Nos, mi lett veletek azóta?
Bevallom, nem követtem nyomon a sztorit, úgy a 100. válasz körül feladtam.
Szóval ha írtál azóta kiegészítést kérdező, arról nem tudok. Nem is szándékozom végigolvasni, de azért jó lenne, ha írnál magatokról, Kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!