Hogy ússzam meg ezt az utazást? Semmiképp nem akarok menni!
A barátom nagymamája nyert egy 5 napos utazást (szállás, ellátás) Hajdúszoboszlóra 4 főre. Minket hívtak el (tehát nagyszülők, meg mi mennénk). Én ezt annyira cikinek érzem :S Az egy dolog hogy mondták hogy nem kell együtt lennünk sülve-főve csak szeretnének ennyivel hozzájárulni hogy elmehessünk nyaralni együtt, de ez milyen már? :S Mert ha ideadják az egész utazást, hogy hívjunk még 2 embert, azt mondom de jó fejek. De ez nesze semmi fogd meg jól :S
Nem akarok menni, de nem tudom, hogy beszéljem le a páromat, ő örül a lehetőségnek. Szerintem meg irtó gáz huszonéves fiatalként a nagyiékkal nyaralgatni..
Akkor ne menj, más meg összetenné a kezét, ha ingyen mehetne nyaralni.......
Hü-lye pics@! Ki mondta, hogy folyton a nagyiékkal kell lógni, gondolom nem velük fogsz ülne a gyógymedencében....
Fúú, ne haragudj, de olyan idióta vagy. :D
Inkább örülj annak, hogy 5 napot pihenhetsz, és inkább köszönd meg, hogy Téged is vinni akarnak! Ne pedig nyafogj. Más (pl. én) ölni tudna egy ilyen lehetőségért. :)
Hány éves vagy??? Én kamaszkorom elején éreztem ezt-azt cikinek...
Szerintem nagyon szép gesztus a barátod nagyszüleitől, hogy rátok gondoltak. Ne hagyd ki!
Tudod én 25 éves létemre a fél karomat adnám, ha legalább csak még egy órát együtt tölthetnék a nagyszüleimmel, akik sajnos már nem élnek, hát még ha együtt is nyaralhatnék velük! Egy pillanatig nem érezném cikinek!!
Te meg egyszerűen hülye vagy, ha nem használod ki az alkalmat!
Én idősek otthonában dolgozom és voltam már velük kirándulni, most meg 75. szülinapi bulira vagyok hivatalos. Szívesen megyek, mert nagyon aranyosak. Jó társaság, mindig van valami disznó viccük, amit ki sem néznék belőlük.
Nálatok egyszerübb a helyzet, mert nem igényelnek extra gondozást.
Az meg, h megfordult a fejedben, h ignoráld őket, az elég (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10) nem szép dolog.
Az írásodból úgy érzem, h kamasz vagy, vagy legalább is közelebb a 20-hoz, mint a 30-hoz, mert elég éretlenül gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!