Hogy ússzam meg ezt az utazást? Semmiképp nem akarok menni!
A barátom nagymamája nyert egy 5 napos utazást (szállás, ellátás) Hajdúszoboszlóra 4 főre. Minket hívtak el (tehát nagyszülők, meg mi mennénk). Én ezt annyira cikinek érzem :S Az egy dolog hogy mondták hogy nem kell együtt lennünk sülve-főve csak szeretnének ennyivel hozzájárulni hogy elmehessünk nyaralni együtt, de ez milyen már? :S Mert ha ideadják az egész utazást, hogy hívjunk még 2 embert, azt mondom de jó fejek. De ez nesze semmi fogd meg jól :S
Nem akarok menni, de nem tudom, hogy beszéljem le a páromat, ő örül a lehetőségnek. Szerintem meg irtó gáz huszonéves fiatalként a nagyiékkal nyaralgatni..
Szerintem meg ne hagyjátok ki. Nem kellene beszűkültnek lenned, más generációval is érezheti magát jól az ember. Légy érdeklődő, nyitott, fogd fel vidáman, poénnak.
Miért is kellene szégyellned őket? Utólag majd nem szégyelled, hogy ezért nem mentél el? Én ezt nem is értem.
Attól még kialakíthatjátok a saját programotokat.
És miért is irtó gáz? mert hogy mások (akikhez semmi közötök, és többé nem látjátok őket) mit szólnak? Ugyan...
Hát tényleg baromi jó két nyugdíjassal utazgatni :S
Még ha külön is lennének a programok, ha összefutunk valahol, nem tehetek úgy mintha nem velem lennének, ha odajönnek hozzánk..
jóég neharagudj de te nagyon gáz vagy evvel a hozzáállással
én töke örülnék neki
nagyon aranyos nagyszülei vannak... te meg
ne is haragudj de a szám tátva maradt
egy huszonéves lány aki imádja a (volt)párja nagymamáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!