Létezik olyan, hogy valaki szakítás után rögtön ágyba bújuk egy másik emberrel, mert semmiképp nem akarja már a régi kapcsolatát, de egy idő után megbánja és rájön, hogy mégiscsak a régit szereti?
Biztos van ilyen, de ha én pl. mással bújnék egyből ágyba a szakítás után, azért tenném, hogy teljesen pontot tegyek a végére, már ha én lennék a szakítást kezdeményező fél.
Gondolom nálad is a kezdeményező bújt ágyba utána mással.
Meg hát le is írtad, hogy "semmiképp nem akarja a régi kapcsolatát". Én már nem erőltetném a dolgot a helyedben.
Ha meg visszamegy hozzád, az azt jelenti, hogy az újabbik kapcsolata nem vált be és visszamegy a "biztoshoz", mert tudja hogy visszafogadnád, de csak addig lenne veled míg tényleg talál egy olyat akivel végleg lelép.
De valószinűleg ha már folyton veszekedtek az nem a szerelemről, a kölcsönös megértésről és tiszteletről szól már a kapcsolat.
Gondolom az eltöltött idő miatt nehéz elszakadni tőle, de ezt nem szerelemnek, hanem ragaszkodásnak hívják. És ő is kimondta, hogy megtette volna ő, ha te nem. Ha nem képzelsz bele extra dolgokat ebbe a "kapcsolatba", tisztán láthatod mennyire van értelme vagy nincs.
Innentől véleményem szerint nincs értelme, itt szokott elkezdődni a huza-vona, meg veled vagyok, nem vagyok veled,, visszamegyek, eltűnök, közben meg szenved mindkettő.
El kéne egymást engednetek. Ilyesmiben amúgy szerintem a férfiak tisztábban látnak mint a nők. Gondolom azért is mondta ki, hogy akkor megtette volna ő.
Ne erőltesd. ne menj bele csiki-csukiba, hidd el nehezebb utána, mint most.
Én egy hat éves kapcsolat után miután a barátom szakított velem ágyba bújtam egy más férfival, mivel tapasztalatlan voltam és én így éreztem lezártnak,nagyon nehezen dolgoztam fel. És 6 évig hűséges voltam hozzá, főztem mostam és egyebek rá. és mivel ő volt az első nagyon szerettem.
Úgyhogy kedves előző, jól gondold meg kit nevezel szajhának és kérdőjelezed meg, hogy ki mennyire szerette a másikat.
Fogalmad nincs mi játszódhat le egy nő fejében ilyenkor.
És mi az hogy "főleg ha nő" akkor....
elmész te a pics-ába.
Előző elötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!