Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki szakítás után rögtön ágyba bújuk egy másik emberrel, mert semmiképp nem akarja már a régi kapcsolatát, de egy idő után megbánja és rájön, hogy mégiscsak a régit szereti?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 18:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy ha annyira szeretné a volt párját ilyen eszébe sem jutna?
2010. máj. 2. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen, de ha én pl. mással bújnék egyből ágyba a szakítás után, azért tenném, hogy teljesen pontot tegyek a végére, már ha én lennék a szakítást kezdeményező fél.

Gondolom nálad is a kezdeményező bújt ágyba utána mással.

Meg hát le is írtad, hogy "semmiképp nem akarja a régi kapcsolatát". Én már nem erőltetném a dolgot a helyedben.

Ha meg visszamegy hozzád, az azt jelenti, hogy az újabbik kapcsolata nem vált be és visszamegy a "biztoshoz", mert tudja hogy visszafogadnád, de csak addig lenne veled míg tényleg talál egy olyat akivel végleg lelép.

2010. máj. 2. 18:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Én szakítottam, de azt mondta, hogy ha én nem teszem meg, egy idő után megtette volna ő. Mindig veszekedtünk.
2010. máj. 2. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ha nem jöttetek ki egymással, veszekedtek, szakitottatok, akkor miert akarnád újra kezdeni?
2010. máj. 2. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert attól még szeretem, és ezt is egy veszekedés közepette mondtam ki.
2010. máj. 2. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

De valószinűleg ha már folyton veszekedtek az nem a szerelemről, a kölcsönös megértésről és tiszteletről szól már a kapcsolat.

Gondolom az eltöltött idő miatt nehéz elszakadni tőle, de ezt nem szerelemnek, hanem ragaszkodásnak hívják. És ő is kimondta, hogy megtette volna ő, ha te nem. Ha nem képzelsz bele extra dolgokat ebbe a "kapcsolatba", tisztán láthatod mennyire van értelme vagy nincs.

Innentől véleményem szerint nincs értelme, itt szokott elkezdődni a huza-vona, meg veled vagyok, nem vagyok veled,, visszamegyek, eltűnök, közben meg szenved mindkettő.

El kéne egymást engednetek. Ilyesmiben amúgy szerintem a férfiak tisztábban látnak mint a nők. Gondolom azért is mondta ki, hogy akkor megtette volna ő.

Ne erőltesd. ne menj bele csiki-csukiba, hidd el nehezebb utána, mint most.

2010. máj. 2. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Aki képes a szakítás után rögtön ágyba bújni mással,az nem is szerette soha a párját. Ha pedig nő az illető,azt szajhának lehet nevezni.
2010. máj. 2. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Én egy hat éves kapcsolat után miután a barátom szakított velem ágyba bújtam egy más férfival, mivel tapasztalatlan voltam és én így éreztem lezártnak,nagyon nehezen dolgoztam fel. És 6 évig hűséges voltam hozzá, főztem mostam és egyebek rá. és mivel ő volt az első nagyon szerettem.

Úgyhogy kedves előző, jól gondold meg kit nevezel szajhának és kérdőjelezed meg, hogy ki mennyire szerette a másikat.

Fogalmad nincs mi játszódhat le egy nő fejében ilyenkor.

És mi az hogy "főleg ha nő" akkor....

elmész te a pics-ába.

Előző elötti.

2010. máj. 2. 19:19
 9/10 sulfur ***** válasza:
10%
Egyetértek az utolsó előttivel (19:13). Tudom, lepontozás jár érte, de szerintem is szajhának lehet nevezni azt a nőt! Azt meg már le sem merem írni, hogy azt a nőt minek tartom, aki többéves kapcsolatot, gyereket ad fel úgy, hogy a férj mellett van titkolt kapcsolata.
2010. máj. 2. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy rögtön ágyba bújt egy másik emberrel, azt jelenti, hogy vigasztalódni, felejteni akart. Mint utóbb kiderült, nem sikerült. Szerintem meg lehet érteni, pláne, egy nagyon hosszú kapcsolat után. ha a két fél már nem is szereti/szerette egymást, de hosszú idő alatt kialakult egyfajta kötődés, megszokás. Hiszen általában egy pár, amit csak lehet együtt csinál, együtt intézik dolgaikat. Lehet, hogy ez csak az én meglátásom, viszont ezért szajhának semmiképp nem nevezném.
2010. máj. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!