Szakítás után hogy hozzám rendbe az önbizalmam?
Menj el barátnőkkel ide-oda
sportolj
menj el fodrászhoz
vegyél egy pár jó ruhát!
Csinálj jó programokat!
Ilyenkor még semmi értelme randizni, majd ha elfelejted.
Tavaly ilyenkor pont ilyen helyzetben voltam... A pasimmal évek után szakítottunk, az utolsó időkben már nem is voltunk úgy együtt, többször a fejemhez vágta, hogy egyáltalán nem vagyok már nőies, és igazából, ha kezdeményezett is, csak azért tette, hogy neki jó legyen.
Miután szakítottunk, a béka segge alatt volt az önbizalmam, gondolom nem kell magyaráznom miért.
Én az első kardomba dőlés után erőt vettem magamon, elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröztetni, tulajdonképpen semmi extrát nem változtattam magamon, de jól esett egy kis magammal törődés. Vettem egy-két új ruhát, elkezdtem futni, és délutánonként beültünk kávézni ide-oda a csajokkal, és hihetetlen jó érzéssel fogott el, hogy újra szemügyre vehetem komolyabban a pasikat. Az is jól esett, ha néha meg-meg néztek maguknak a srácok, ha tényleg csinosabbra vettem a dolgot, dob ez is sokat az ember önbizalmán. Persze nem kell átesni a ló másik oldalára, finoman, nőiesen.
Próbáltam a randizgatást is, de nem jött be, maradtam a nézelődésnél... Most jutottam el oda, hogy ismét kialakulóban van valami, de ezt sem sietem el.
23L
Egyetértek az előttem szólókkal.
Csípd ki magad és gyűjtsd be az utcán, suliban , munkahelyen az elismerő pillantásokat, bókokat! Randizhatsz is, de galád módon ilyenkor azt is csak a szórakozás kedvéért.Tehát engedd magad meghívni egy egy alkalommal,de csak beszélgetés, és élvezd hogy udvarolnak neked,de semmi komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!