Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?
Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?
Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi
Nyugodtan le lehet pontozni újra, de akkor is azt írom:
Már miért ne hagyná el a feleségét, ha már felnevelt 2 gyereket és töküres az élete, anyu sem teszi boldoggá? A férfiak ilyenek, és meg lehet őket érteni. Annak nincs sok értelme, hogy az egyik az egyik fotelben üldögél, a másik a másikban, és sehol egy meleg szó, egy meleg érintés, csak a meleg kaja van...ez lóf@sz, de nem az élet értelme, az biztos.
Fel kell neki tenni a nagy kérdést, mert annak nincs sok értelme, hogy csak találgatsz (ismered a b'meg süni a porszívódat - viccet?)
Igen!
Ma másfél órát beszéltünk telefonon, mert mostanában nem hívtam, és hiányoztam! Nagyon szeretném, hogy engem válasszon, ezért közömbösebben viselkedek vele..., és majd megveszik tőle!
Mivel felnőtt gyereke van, és az asszony nem foglalkozik vele, ezért nem nagy a bűntudatom, hogy szeretnék vele lenni! De ez nem megy így egyik napról a másikra! Türelmes vagyok! Még várok rá! Aztán lassan, ha biztosabb leszek benne, akkor megkérdezem, hogy szeretne-e velem lenni! Ha igen, akkor válljon el! Ha nem, akkor hagyjuk ezt az egészet, mert én őt mindenestül szeretném, és nem tudok osztozni!
Köszönöm a válaszokat! :)
Szia!
Ne haragudj, látom már elég régi a kérdés indításod. Mi újság veled? Sikerült dülőre jutnod? Én szintén ugyanabban a cipőben járok, mint te jártál(jársz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!