Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
13%
Nézhetjük ezt így is úgy is akkor is csak egy ribike vagy!!!
2011. máj. 6. 20:04
 32/77 anonim ***** válasza:
69%

Ezt akárhogy is nézzük a Kérdező nem csal meg senkit. Miért ő a r*bi? A fószer annál inkább szerintem. Ő a hibás, mert mindkettőt hitegeti! Ő a k*rafi!

Kérdező penderítsd ki. Még azt is megérdemelné az ilyen hogy jól be legyen mószerolva a feleségénél. Mindenki jobban járna ilyen gerinctelen alak nélkül.

2011. máj. 6. 20:15
 33/77 anonim ***** válasza:
20%
gerinctelen mind a 2!
2011. máj. 6. 20:26
 34/77 anonim ***** válasza:
62%
Azta, ezek a válaszok! Mintha a világtörténelemben nem fordult volna még elő ilyesmi és mindenki úgy élne mint egy szent. Természetesen nem helyes, elítélendő, ez így van, de nagyon kevés ember van, akivel akár egyik, akár másik oldalról életében legalább egyszer ne fordulna elő hasonló helyzet. Mert tény, hogy előbb-utóbb majdnem mindenkit megcsalnak vagy ő fog csalni. Minden második házasság válással végződik! Ez szomorú, de ilyen lett a világ, persze nem kell ezt a trendet követni, de akik itt ennyire felháborodtak, javaslom hogy 10-20 év múlva nézzék vissza ezt a kérdést, lehet hogy ismerős lesz, mármint a maguk esetében. Mert mindenki azt gondolja, hogy vele ilyesmi nem történhet meg, de csak addig amíg meg nem történik egyszer...
2011. máj. 6. 20:34
 35/77 anonim ***** válasza:
55%
Engem nagyon érdekelne, hogy te hàny éves vagy. Szerintem màr tùl vagy a 30-on is. Valami miatt nagyon kapaszkodsz belé, szàmomra ez furcsa.
2011. máj. 6. 20:50
 36/77 anonim ***** válasza:
55%
Akkor is furcsa, ha még ennyire szereted is.
2011. máj. 6. 20:50
 37/77 anonim ***** válasza:
69%
Igen, ilyen mindenkivel előfordulhat.(hogy szerelmes lesz)Ezt elfogadom. De akkor miért nem lehet azt őszintén elmondani a feleségnek/férjnek? Miért nem válik el az ilyen? Az egészben azt nem értem, hogy miért jobb becsapni és a háta mögött megalázni a "volt" társunkat? A szeretőt meg hitegetni? Szerintem, sokkal becsületesebb megmondani a frankót és vállalni a következményeket. Ha ez így lenne akkor kevésbé lenne elítélendő.
2011. máj. 6. 21:02
 38/77 anonim ***** válasza:
52%
Kíváncsi vagyok, hogy hányan vannak most így, hogy ezt olvassák és közben ugyanezt csinálja a férjük. Na most kéne elgondolkozni, hogy a feleségek mikor hibáztak.
2011. máj. 6. 21:10
 39/77 anonim ***** válasza:
85%

21:10 :):)

Te csak ne legyél ennyire kivàncsi, én nem a feleségekre vagyok inkàbb kivàncsi, mert nekik nagyon fàjó lehet és persze a felszarvazott férjeknek is.

Hanem azokra a férfiakra vagyok kivàncsiak, akik talàn olvassàk és lapitanak. Remélem, hogy elgondolkodnak és forditva is.

2011. máj. 6. 21:15
 40/77 A kérdező kommentje:

Tényleg mindenki (tisztelet a kivételnek) úgy beszél, mintha szent lenne! Én is úgy gondoltam még anno, hogy velem ilyen nem történhet meg! Ugyanis minden nős férfit eddig kikosaraztam, aki kikezdett velem!!:) Ő egészen más! Nem csak a szeretet beszél belőlem, becsületes, megbízható, tisztelem, felnézek rá emberként! Mellette igazán nőnek érzem magam! Tudom mi az a házasság...! Nem olyan egyszerű csak úgy felrúgni mindent többéves házasságot! Egy férfi még kötelességének is érzi, hogy amit vállalt, gondoskodnia kell a családjáról, akármilyen gondok is vannak! De ha csak arról van szó, hogy szereti a feleségét, és boldog vele, akkor elengedem! Van, hogy az ember önzetlenül szeret! :)

Tippelhettek, hogy mennyi idős vagyok! :) Érdekel...

Majd a végén elmondom!

2011. máj. 6. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!