Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?
Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?
Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi
"Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon?"
Te két mutató bunkó kérdező ezt le írnád pontossabban, hogy hogyan értsük?!most csak a barátja akarsz lenni vagy a választotja?hm?
Komolyan hány éves vagy?Tényleg nem tudod azt, hogy hogyan szakítsad meg vele a sexet?!nemet kell mondani és kész vagy le szoksz a cigiről vagy még azt mondogatod, hogy ez lesz az utosló szál!!!már soha nem lehetek barátok ezek után!!hogy miért gondold át....
Ezek a betyàr nõs férfiak miért nem kérnek tanàcsot sohasem, hogy mit tegyenek. Miért mindig ezek a fiatal lànyok keresik a kiutat? Vagy tényleg ezeknek a lànyoknak nem akad megfelelõ tàrs??Ennek okànak kell lennie.
Kilépsz örökre ebbõl a kapcsolatból jobban teszed. Kérlek tiszteld meg ezzel önmagad.
A választottja szeretnék lenni! De ha ez nem megy, akkor nem szeretnék szeretőként szerepelni az életében, akkor maradjunk csak barátok! Remélem így egyértelmű!
NEM vagyok k*rva! Összesen 2 hosszútávú kapcsolatom volt, ezek közül egyik férj, és ez a férfi, akivel szintén nem futó kaland!!! Mindegy hány éves vagyok! Legyen elég annyi, hogy rég nem vagyok már tini, ezért nem a szerelem, szex témakörben írtam! Gondoltam, itt komolyabb emberek is vannak! Lehet, hogy tévedtem!
Viszont a KIVÉTELeknek, akik értelmes választ adtak, köszönöm szépen!
Ezt nem értem, hogy miért akarsz egy olyan férfinak a baràtja lenni, akivel viszonyod volt. Ez azt jelenti szeretnél örökre mellette lenni. Te ezt igy képes vagy folytatni??A férfi felvàllalja, hogy baràt maradjon veled??Hiszen mi hiàba irunk akàrmit, ha neki ez az ùt sem megfelelõ.
Ezt vele kell megbeszélned és azt is, hogy a vàlasztottja szeretnél lenni.
A màsik pedig, ha felnõtt gyerekei vannak végeredményben nincs ok arra, hogy veled folytatja tovàbb az életét. Ezekszerint mégiscsak szereti a feleségét, de néha jól esik neki a férfiassàgàt bizonyitani, nekem ez a gyanùm.
Szia!Valoszinuleg le fognak sokan pontozni, de en nagyon megertem a helyzeted. En is voltam ilyen helyzetben, azzal az elteressel, hogy csak akkor tudtam meg hogy nos, amikor mar 4 honapja egyutt voltunk (mielott valaki azt hinne h vak vagyok, nem nem vagyok, csak abszolut semmi jele nem volt, hogy van valaki rajtam kivul is), es beleszerettem. Nyilvan te is tudod, en is tudtam, hogy nem helyes egy nos ferfival lenni, de nekem nagyon nehez volt kimaszni ebbol, es bar a szivem szakadt meg, ugy fajt, elhagytam.
Nem tudom te hogy erzel iranta, en nem itellek el. Ha mar megtortent a dolog, beszeljetek rola, hogy o hogyan latja, mit akar tenni, csak vigyazz, ne dolj be neki ha hitegetni akar. Ha gyanus, hogy hiteget es semmit nem lep, szakits meg minden kapcsolatot vele, amig tulleszel rajta. Ha baratoknak kell maradnotok, a sors majd ugyis ugy alakitja, hogy talalkoztok meg. Fel a fejjel es ne hagyd, hogy kihasznaljanak.
Meg annyit tudnek hozzafuzni, hogy csak egy olyan kapcsolatba fer bele egy harmadik, ahol nem mukodik minden rendben...
Hogyan lehet szerelmesnek lenni egy képmutató, ösztönlény, hűtlen féregbe?
Ezt sosem fogom megérteni.
Soha nem állnék szóba ilyennel, mert tudom hogy akármilyen nő van mellette, mindegyikkel ezt fogja csinálni.
Bár vannak nők, akik szeretik ha megalázzák őket...
Ha rám hallgatsz,hagyod a fenébe.Szerintem nem fog elválni.Hagyd ezt a dolgot addig még mégjobban belenem bonyolódsz!Mert ha már nyakig benne leszel,nagyon nehéz lesz belőle kimászni.Ne hagyd,hogy hitegesen,ne hagyd,hogy leigérje a csillagokat az égről,mert minden szava hazugság!!Soha nem fogja elhagyni a családját!Hidd el nekem!
Ha hagyod a francbalehet,hogy most fájni fog,de hosszabb távon a te javadra válik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!