Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
85%

Arról egyàltalàn nem irtàl, hogy a férfinak mi a véleménye. Semmirõl sem irsz csak, hogy nem akarsz elszakadni tõle.

Ez egy oldalù szerelem, amiben csak ki vagy hasznàlva, hiàba irod, hogy szerelem létezik, szerelem talàn a részedrõl. Igen a szerelem mindenre képes, ha van tàrs aki felvàllaja.

2011. máj. 8. 11:35
 62/77 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a történeteket! Hasznosnak találtam szinte minden hozzászólást, és mindet értékeltem is! :)

Tényleg nem beszéltem sokat a férfiről! Ő egy olyan ember, aki nem ígér, de mindíg bizonyítja mennyire szeret! Nem jár a szája, nem süketel sokat, de azt tudom, hogy számítani lehet rá! Nagyon sok szépet írhatnék róla, mert megértő, kedves, őszinte, gyengéd, de szenvedélyes, hasonlóképp gondolkodunk, mindenről el tudunk beszélgetni! Konkrétumokat természetesen nem írok! De a lényeg, hogy nem egyoldalú a dolog! Különben, ha nem tenne értünk semmit már rég hagytam volna az egészet! Én vagyok mindíg hitetlen, bizonytalankodó, hogy tényleg kellek-e neki, mert én nagyon reális vagyok, legtöbbször két lábbal a földön állok, és talán kevés az önbizalmam is, hogy azt hiszem nem vagyok én annyira szerethető, hogy valaki az eddigi kényelmét feladja értem! Na meg aztán nagy adag bűntudatom is van, amiért egy nős férfival találkozgatom! Többször meg is mondtam neki, hogy nem kell velem lenni, velem foglalkozni, találkozni, de eddig nem úgy néz ki, hogy nagyon le akarna mondani rólam! De valahogy még dönteni sem tud! Ez van!

Ezért kértem, hogy írjatok, mik a tapasztalatok ilyen esetekben! Mindegy, hogy nő, vagy férfi, negatív, vagy pozitív! Aztán saját magamat, és az én konkrét helyzetemet ismerve, az érzéseimet, na meg persze a férfit (akit elég, ha én tudom milyen), eldöntöm, hogy hogyan tovább!

Várom a további kommenteket! :)

2011. máj. 8. 14:37
 63/77 anonim ***** válasza:

"Ő egy olyan ember, aki nem ígér, de mindíg bizonyítja mennyire szeret!"

Persze hogy nem iger, hogy otthagyja az asszonyt, mert azt be is kellene tartania. Mivel bizonyitja hogy szeret? Azzal hogy nem vallalja el a kapcsolatotokat, csak ugy a fuggony mogott varhatsz?

"Nem jár a szaja, nem suketel sokat de azt tudom, hogy számítani lehet rá!"

Aki hazugsagban el, annak nem sokat jarhat a szaja, mert elobb rajta lenne kapva hogy ket eletet el.

"Nagyon sok szépet írhatnék róla, mert megértő, kedves, őszinte, gyengéd, de szenvedélyes, hasonlóképp gondolkodunk, mindenről el tudunk beszélgetni!"

Lehet hogy a feletti tulajdonsagai meg vannak, de oszinte!? Tessek?Hasonlokepp kell hogy gondolkozzatok, mert mindketten hazugsagban eltek.

"Konkrétumokat természetesen nem írok! De a lényeg, hogy nem egyoldalú a dolog! Különben, ha nem tenne értünk semmit már rég hagytam volna az egészet!"

Nem sokat tesz ertetek/erted, ha meg mindig nos es felesegevel el.

"Én vagyok mindíg hitetlen, bizonytalankodó, hogy tényleg kellek-e neki, mert én nagyon reális vagyok, legtöbbször két lábbal a földön állok, és talán kevés az önbizalmam is, hogy azt hiszem nem vagyok én annyira szerethető, hogy valaki az eddigi kényelmét feladja értem! Na meg aztán nagy adag bűntudatom is van, amiért egy nős férfival találkozgatom! Többször meg is mondtam neki, hogy nem kell velem lenni, velem foglalkozni, találkozni, de eddig nem úgy néz ki, hogy nagyon le akarna mondani rólam! De valahogy még dönteni sem tud!"

Pont amit itt irsz, ezt a helyzetet, a sajatmagadat nem tisztelo, szeretetre vagyo, mindegy mi uton kapod, onbizalmatlansagodat es buntudatodat hasznalja ki.

2011. máj. 8. 14:52
 64/77 anonim ***** válasza:
Hát valami azért csak van ha itt kérsz tanácsot......
2011. máj. 8. 14:53
 65/77 anonim ***** válasza:

nekem amúgy az a saját véleményem,hogy 5 perc alatt választhatna egy férfi,HA AKARNA!

De eszük ágában sincs választani,mert így a kényelmes.

Vagy te neki:egy "barát",aki mindent megért és még szexelni is lehet vele.

És van a feleség,aki ugye semmit nem ért meg,de főzni mosni takarítani,meg hozzá menni haza az jó!

2011. máj. 8. 14:58
 66/77 A kérdező kommentje:

Nagyszerű! Köszönöm! :D

Tehát tapasztalatokat várok! Nem kioktatást! Hihetetlen, hogy már megint csak azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hülye ribi vagyok! Gondolom mindenki a kapcsolatait (vonatkoztassunk el a viszonyoktól) egyik napról a másikra le tudta zárni mindíg! Nézzetek kicsit magatokba légyszíves! Biztos volt már kapcsolatotok (akár ha még nem is házasság), és szakításaitok is, ha ennyire mindent tudtok! Tehát amikor tudtátok, vagy először éreztétek, döbbentetek rá, hogy na nem érzitek már jól magatokat a kapcsolataitokban, másnap, vagy még aznap szakítottatok is? Nem gondolkoztatok el, nem tépelődtetek, nem rágtátok magatokat, hogy mit is kéne tenni??! Hanem nem működött valami, nem tudtatok egymással beszélgetni, vagy a különbségek, az állandó veszekedések, a pénzügyi gondok, vagy akár a szex nem volt jó akkor azonnal szakítottatok? Nem hiszem! Inkább hiszem el, hogy mindíg kidobtak, minthogy mindíg tudtál egyik napról a másikra dönteni!!! Ha azt hiszed, és azt várod, hogy mindenkinek ilyen egyszerűen megy, kapcsolatokból ki-be, türelmetlen vagy, nem tudsz várni senkire, vagy még sosem szerettél igazán, elárulom: még sokat fogsz csalódni!

2011. máj. 8. 15:34
 67/77 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fogja elhagyni a családját miattad. Úgy is mondhatjuk hogy te "tartod életben" a házasságát. Merthogy ha jól emlékszem azt írtad két felnőtt gyereke van akkor ez nem 2-3 éves házasság, hanem kb 15-20. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy ne dobja el a családját. Tőled megkapja azt amit otthon nem, otthon megkapja azt amit tőled nem. Neki így kerek az egész. Az meg hogy nem akarja veled abbahagyni, hát persze hogy nem, mert biztos vagyok benne, ha te nem lennél lenne más, cak fél attól hogy egy másik nem lenne ilyen megértő mint te, mert gondolom te nem zaklatod, nem hívogatod, mert ugye nem lehet akkor felhívni vagy sms-t küldeni amikor akarsz. Ezzel nem bántani akarlak, sajnos én is megtapasztaltam már ezeket, sőt benne is vagyok egy ilyenben amiben te, és ezekre a dolgokra én is későn jöttem rá, de addigra már nyakig benne voltam, testileg-lelkileg. Légy erős és sok kitartás kívánok!!!
2011. máj. 9. 12:28
 68/77 anonim ***** válasza:
Menekülj ebből amíg csak tudsz!!
2011. máj. 9. 18:52
 69/77 A kérdező kommentje:

Nagyon igyekszem erős lenni, és ellenállni! Mikor nekem is nagyon jólesik a közelsége, és van elég gondom, amit feletet ha velem van! Tehát nekem is nehéz! Ráadásul szeretem, és hiányzik, ha nem beszélünk! Nyakig benne vagyok, ahogy mondod, de próbálok kimászni! Rájöttem, hogy nem vagyok első helyeken a listáján...!

Köszönöm a kommenteket!

2011. máj. 9. 21:24
 70/77 anonim ***** válasza:
Na legalább már erre rájöttél,hogy nem te vagy az első!És még mennyi ilyen dolog lesz....
2011. máj. 16. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!