Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem 30-40 között vagy, de rettentõen fàjó amit csinàlsz magadnak.
2011. máj. 6. 21:25
 42/77 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy elkondolkodtatónak jó volt a kérdésem! :)

Biztos vagyok benne, hogy aki csak rákattintott a kérdésre, nem csak az én problémám érdekelte, és a vélemények...! Ha nem is saját kapcsolataiban, de környezetében előfordult már hűtlenség! Olyannal is megesik, akit szeretünk és becsülünk! Aki nagyon hevesen reagált, főleg érintett szerintem! Mindenki tudhatja legbelül, hogy ilyen eset nem csak r*bancokkal, és k*rafikkal történik meg! Én sem tartom magam annak! Van olyan, hogy szerelem! :)

2011. máj. 6. 21:35
 43/77 anonim ***** válasza:
85%
Nem sok olyan példát tudnék mutatni a környezetemből, ahol NEM fordult elő hűtlenség..
2011. máj. 6. 21:57
 44/77 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hasonló cipőben jártam,és még járok is,csak én nem nős férfival gabalyodtam össze,barátnője van,és mi már egy ideje megszakítottuk a kapcsolatot.Viszont el kell mondanom,hogy maximálisan átérzem a helyzetedet,és teljes mértékben megértelek!A poklok poklát,a kínok kínját éltem át miatta.Fél éve képtelen vagyok elfelejteni,és ráadásul kollégák vagyunk...A mai napig nincs sem éjjelem,sem nappalom.Nem telik el úgy éjszaka,hogy ne bőgnék.

Egy igazi barom voltam.Beetetett,és én hittem Neki.Ő,meg a nagy dillemája.A hatalmas vacilálás,kit válasszon,na persze!Tudod,valójában sosem volt nagy dilemma.Mindig is pontosan tudta,mire hajt.Szeretők voltunk egy darabig,aztán eldobott,mint egy koszos rongyot.Neki csak a szex kellett,mellette meg a biztos pont.Esze ágában sem volt elhagyni a barátnőjét,ez csak duma volt.Neki így volt kényelmes.

Tudod,szerinte én vagyok a szánalmas rib@nc.Sajnálatos,hogy tükörbe nem néz,holott Ő volt az,aki félrekefélt.A barátnőjét is ellenem agitálta,mikor kitálaltam Neki.Egy kétszínű szemétl..da.

Tudod,a mai napig megvet,lenéz,nagyképű,öntelt,bunkó,aljas tuskó.Hányszor,de hányszor könyörögtem Neki sírva,szinte már térden állva,legalább tiszteljen meg azzal,hogy a jóviszony megmaradjon köztünk.Kár volt,mert bohocót csináltam saját magamból miatta,és megaláztam saját magamat.A végletekig kikészültem és kifáradtam idegileg,és Ő pont lesz@rja.Röhög,és boldogan éli világát mással.Folyton provokál,másokkal flörtöl a szemem láttára,ahol tud,ott aláz meg.

Ez a szeretők sorsa.Nekem elhiheted:a legjobb,ha azt is elfelejted,hoyg létezik,és megszakítasz Vele MINDEN kapcsolatot.Te nem a barátja akarsz lenni,Te szereted Őt.Felejtsd el!Érdemes tönkretenni magadat egy ilyen miatt?Szerinted megéri egyáltalán?Én tudom,hogy NEM!!!Ébredj fel,még időben vagy!Ne ess abba a hibába,amibe én.

Végezetül még valami:fektethetsz Te ebbe bármennyi energiát,hozhatsz Te érte bármennyi áldozatot,Ő nem fogja feladni a biztos hátteret soha!Ha fontos lennél Neki,már bármit feladott volna érted réges-régen.Tudom,én megtettem,Ő nem.Gondolkodj el ezen!

2011. máj. 6. 22:40
 45/77 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 35 körül vagy.:)

Én nem vagyok érintett hála az égnek.Engem igazából csak az zavar ha valaki nem egyenes.Akármennyire nehezebb út az őszinteség,én biztos hogy azt választanám.A lelkiismeretem miatt is. Sokáig nem lehet titkolózni, bujkálni. Mindenki tönkremegy ebben. Erre is gondolni kell. Tudom hogy nem egyszerű újrakezdeni, de kettős életet élni is ugyan ennyire nehéz lehet,ha nem nehezebb. A másik meg, hogy mindig kizárólag a női szeretőt okolják.Miért van ez? A férfi nem ugyan annyira felelős ember? Ezen megint ki tudok akadni. Nem érzem igazságosnak.

2011. máj. 6. 22:44
 46/77 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik le "ribancoznak". Valoszinuleg olyan frusztralt felesegek;))

Ti meg mi a feszkes fenenek es milyen jogon nevezitek ennek meg annak es hordjatok el funek fanak?Nem azt kerte hogy palcat torjetek a feje folott.

2011. máj. 7. 02:33
 47/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell leribancozni a másikat kedves némelyik kommentező.

A szerelem sajna ilyen.

Nem azt kérte a kérdező,hogy illesük csúnya szavakkal,hanem azt,hogy adjunk tanácsot!

Így nagyon könnyű bárkit lek..vázni,de soha nem lehet tudni,hogy ki mikor kerül ilyen helyzetbe.

Nem is ismeritek ezt a lányt,így pálcát se törjetek rajta.

Ha akararja a kérdező,megfogadja a tanácsokat,ha nem akarja nem fogadja.

Az ő élete,azt csinál amit akar.

Ezért kérek mindenkit,hogy ne sértegesse!

Majd tanul a hibákból.

Máskülönben meg az is lehet,hogy a férfi őt fogja választani.

2011. máj. 7. 08:00
 48/77 anonim ***** válasza:
86%
Anno engem a volt élettársam megcsalt,amire ráment a 8éves kapcsolatunk.Rohadt nagy érvágás volt az nekem.Nehezen hevertem ki,és azt a nőt azóta is gyűlölöm.De mégsem általánosítok.Azért mert valaha így pórul jártam,mégsem fogom a kérdezőnket leribizni,és utálni!Ez mindenkinek a személyes ügye.
2011. máj. 7. 08:17
 49/77 anonim ***** válasza:
78%
szia.szerintem 28vagy.és nem fog menni mert átléptetek egy határt és az éltünkben előre lehet csak menni vissza nem,ami megtörtént megtörtént-soha nem fogod elfelejteni főleg hogy nem 2hétről van szó.csak egy dolgot lehet.úgy csinálni mintha nem történt volna semmi,de soha nem tudsz majd egy jóízűt beszélgetni vele mert már nem vagytok ugyanazok.mikor mi ezt megpróbáltuk,mindig megkérdezte miért nem vagyok olyan mint régen,tudod beledobod a kavicsot a vízbe a hullámok elülnek de a kavics mindig ott marad.de azért sok sikert.
2011. máj. 7. 12:46
 50/77 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon rendesek vagytok, hogy így megvédtetek többen! Úgy gondolom, nem fogom keresni egy darabig, majd rájön, hogy mit veszített! Igazatok van! Ha fontos vagyok neki, akkor úgyis engem választ! Szüneteltetni fogom, hogy el tudja dönteni mit akar, s csak abban az esetben folytatom a kapcsolatot, ha mellettem döntött! De nagyon nehéz lesz! Olyan jó lenne, ha valaki lenne mellettem (barátnő) akivel megoszthatnám a problémáimat, az erőt adna! De nem mondhatom el senkinek! :(

20-30 év között vagyok! Bár sokan idősebbnek gondolnak a komolyságom miatt!:)

Köszi! Várom a további kommenteket, ha vannak!

Akik még ilyen helyzetben voltak, mennyi időbe telt kiheverni? Van olyan is, akinél a szerető mellett döntött a férfi? :)

2011. máj. 7. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!