Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, imádom őt nagyon. DE miért van az, hogy nem tudok egy másik férfit elfelejteni?
Hm. Hát próbálj meg erős maradni és ne gyengülj el. Igaz ha nincs mibe kapaszkodni ez talán nehéz lehet. Vagy egyszerűen ne beszélj vele ha épp úgy alakul.
Ha meg kívánod a beszélgetést meg őt is akkor meg hát hm lehet nem olyan fontos neked a barátod mint gondolod. Mert akkor valószínűleg nem folyton rajta járna a fejed, persze ez csak feltevés.
Én tök ugyanígy voltam. Ha fél évig nem beszéltem a "másikkal" akkor is a fejemben volt. Nem szűnt meg. Utánpótlás nélkül se. Pedig szerettem a pasimat, csak úgy tűnt őt jobban.
Ha úgy jársz, mint én, akkor az égvilágon semmitől sem lesz jobb. Én addig erősködtem, amíg meg nem tudtam róla annyit, hogy kiábránduljak. 5 évbe telt.
De legalább elmúlt!
Köszönöm az eddigi válaszokat! A barátom tényleg szeretem, ő az, akire mindig vágytam, nélküle semmi se lennék. De a borzasztó az, hogy a "másik" társasága is hiányzik. És tudom, hogy valahol én is fontos vagyok neki, legalábbis voltam. De a szálak elvarratlanok, mert hirtelen megváltozott irányomba, mikor elmondtam, mit érzek iránta. Persze ekkor még nem jártam a barátommal. Nem tudom, mikor múlik el, de rettenetes így élni. Főképp, hogy a barátom, ha ezt tudná..mintha őt is becsapnám...pedig nem!
Nem, nem vagyok vörös:) Miért?:)
valami birka mindenkitől kérdezi h vörös-e.. na mind1.
ha a barátod mellett folyton valami másra gondolsz,az elég nagy baj. akkor nem a barátod az igazi. és nyilvánvaló h a másik sem.
sztem töröld ki mindkettőt az életedből,aztán keresd meg az igazit,mert ez csak nyüglődés,megy az időd de minek,plusz becsapod a párod, a pasi is a nőjét,jó nagy gubanc ez és még nagyobb lehet. nem szereted a párod és nem ő a mindened.ne csapd be magad!! aki igazán szereti a párját annak nem húz másfelé a szíve!!! ha pl már 20éves házasok lennétek akkor oké,h valaki megbizsergeti a szíved,de itt arról van szó,h ez a pasi jár az eszedben folyamatosan,csak éppen közben lett egy barátok. de újfent kérdem: minek??
megértelek. nagyon nehéz lehet neked. remélem találsz megoldást,mert ez nagyon nem jó. senkinek. a pasit nem igazán értem,ha tetszettél neki,miért nem lépett? most meg miért keresget? lehet h ő is bizonytalan,lehet h lépne de nem tudja h te akarnád e? sztem egy nagyon őszinte beszélgetés kéne kettőtök között.
írj neki,de legyél pipa :): na idefigyelj! áruld már el nekem h mi a fenét akarsz tőlem? mi vagyok én lelkisegélyszolgálat,h néha felbukkansz? már ne is haragudj,de nekem erre se időm,se kedvem. ha konkrétan akarsz valamit,akkor ki vele, de erre amit most csinálsz,keress másik balekot.!
ha lelép,nem kár érte,ha meg színt vall,akkor legalább tudod mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!