Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom, imádom őt nagyon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, imádom őt nagyon. DE miért van az, hogy nem tudok egy másik férfit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Először is ne haragudjatok, ha kicsit idióta a kérdésem. Csak segítséget szeretnék, mert egyedül nem bírok ezzel a dologgal megbírkózni. Van barátom több mint 1 éve, akit imádok! De előtte volt 1 férfi, aki nagy hatással volt az életemre.Vele semmi nem történt soha, még 1 csók sem. Rengeteget beszéltünk, de főképp csak msn-en. Aztán anno, mikor elmondtam neki, hogy kicsit többet érzek iránta, azóta ritkán keres. Neki is van párja. Én jól megvagyok a barátommal,de sokat gondolok a másikra. Túl sokat. És a másik is a legrosszabb pillanatokban keres msn.en,mikor el tudok gyengülni. Lassan 1 éve, hogy nem tudom őt elfeledni, pedig szinte semmi közös élményünk nincs. Csak a lelkem hozzá húz. Mit tegyek? Szeretem a barátom, ő a mindenem! DE így nehéz élni,ha ott a "másik" gondolata.
2011. ápr. 27. 00:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Valamiért úgy tűnik izgatja a fantáziádat. Ha el akarod felejteni az a legegyszerűbb, ha megszakítod vele a kapcsolatot és hagyod, hogy elhalványuljon a dolog. Eleinte biztos rossz lesz, és többet fogsz rá gondolni, de az ilyen érzések utánpótlás nélkül elhalványodnak. Ha meg ott van párod, akit szeretsz, akkor pláne =)
2011. ápr. 27. 00:55
 2/26 anonim ***** válasza:

Hm. Hát próbálj meg erős maradni és ne gyengülj el. Igaz ha nincs mibe kapaszkodni ez talán nehéz lehet. Vagy egyszerűen ne beszélj vele ha épp úgy alakul.

Ha meg kívánod a beszélgetést meg őt is akkor meg hát hm lehet nem olyan fontos neked a barátod mint gondolod. Mert akkor valószínűleg nem folyton rajta járna a fejed, persze ez csak feltevés.

2011. ápr. 27. 00:57
 3/26 anonim ***** válasza:
Vörös vagy?
2011. ápr. 27. 01:03
 4/26 anonim ***** válasza:

Én tök ugyanígy voltam. Ha fél évig nem beszéltem a "másikkal" akkor is a fejemben volt. Nem szűnt meg. Utánpótlás nélkül se. Pedig szerettem a pasimat, csak úgy tűnt őt jobban.

Ha úgy jársz, mint én, akkor az égvilágon semmitől sem lesz jobb. Én addig erősködtem, amíg meg nem tudtam róla annyit, hogy kiábránduljak. 5 évbe telt.

De legalább elmúlt!

2011. ápr. 27. 01:09
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! A barátom tényleg szeretem, ő az, akire mindig vágytam, nélküle semmi se lennék. De a borzasztó az, hogy a "másik" társasága is hiányzik. És tudom, hogy valahol én is fontos vagyok neki, legalábbis voltam. De a szálak elvarratlanok, mert hirtelen megváltozott irányomba, mikor elmondtam, mit érzek iránta. Persze ekkor még nem jártam a barátommal. Nem tudom, mikor múlik el, de rettenetes így élni. Főképp, hogy a barátom, ha ezt tudná..mintha őt is becsapnám...pedig nem!

Nem, nem vagyok vörös:) Miért?:)

2011. ápr. 27. 01:15
 6/26 anonim ***** válasza:

valami birka mindenkitől kérdezi h vörös-e.. na mind1.

ha a barátod mellett folyton valami másra gondolsz,az elég nagy baj. akkor nem a barátod az igazi. és nyilvánvaló h a másik sem.

sztem töröld ki mindkettőt az életedből,aztán keresd meg az igazit,mert ez csak nyüglődés,megy az időd de minek,plusz becsapod a párod, a pasi is a nőjét,jó nagy gubanc ez és még nagyobb lehet. nem szereted a párod és nem ő a mindened.ne csapd be magad!! aki igazán szereti a párját annak nem húz másfelé a szíve!!! ha pl már 20éves házasok lennétek akkor oké,h valaki megbizsergeti a szíved,de itt arról van szó,h ez a pasi jár az eszedben folyamatosan,csak éppen közben lett egy barátok. de újfent kérdem: minek??

2011. ápr. 27. 01:33
 7/26 A kérdező kommentje:
Talán igazad van...Csak tudod, rettentő nehéz, mert nem akarom elveszíteni a barátom. Szeretem, tényleg szeretem. De az való igaz, hogy nem annyira, mint hittem, ha az a másik így kikészít. Talán nem is érdekelne, ha tudnám, hogy miért lett a másikkal így: csak addig nem beszélgettünk, amíg aludtunk, vagy dolgoztunk. Az egyetlen olyan nő vagyok (szerinte) akivel normálisan tud beszélni. Talán ezért is keres még olykor. Mégis megváltozott...és 1x azt mondta, tudna párjaként "kezelni",de még nem most.... Na mindegy...Nem érzem magam mostanában jól, egyre rosszabbul vagyok emiatt...
2011. ápr. 27. 01:40
 8/26 anonim ***** válasza:

megértelek. nagyon nehéz lehet neked. remélem találsz megoldást,mert ez nagyon nem jó. senkinek. a pasit nem igazán értem,ha tetszettél neki,miért nem lépett? most meg miért keresget? lehet h ő is bizonytalan,lehet h lépne de nem tudja h te akarnád e? sztem egy nagyon őszinte beszélgetés kéne kettőtök között.

írj neki,de legyél pipa :): na idefigyelj! áruld már el nekem h mi a fenét akarsz tőlem? mi vagyok én lelkisegélyszolgálat,h néha felbukkansz? már ne is haragudj,de nekem erre se időm,se kedvem. ha konkrétan akarsz valamit,akkor ki vele, de erre amit most csinálsz,keress másik balekot.!

ha lelép,nem kár érte,ha meg színt vall,akkor legalább tudod mi van

2011. ápr. 27. 01:45
 9/26 A kérdező kommentje:
Én is sokat gondoltam arra, hogy ismét próbálom kiszedni belőle, mi a baja. Néha olyan hülyeségekkel keres fel, hogy az hihetetlen. De lehet, csak unatkozik. Bár tudja, hogy szenvedtem miatta. Az a baj, hogy túl büszke vagyok e téren, vagy bátortalan, de mindkettő inkább: nem merném neki ezt írni, mert nem "kettőnkről" ír, hanem sokszor általános témákról. Ha rákérdeznék, hogy mondja már el, ennyi idő után, hogy mi változott meg ennyire, hogy már alig beszélünk, holott régebben mindent csak nekem mondott el...félek, azt hinné, még mindig érdekel (ami valahol igaz is) Nem tudom, mi lenne helyes, de ez így nem mehet tovább...Túl gyengelelkű vagyok, talán ez a baj, h ezt is felfújom..
2011. ápr. 27. 01:54
 10/26 A kérdező kommentje:
Beszélgetnék én vele, de személyesen kellene...de annak nem lenne jó "látszata": minek hívom én őt, ha mindkettőnknek párja van..túl "randiizű" lenne...azt meg nem akarom
2011. ápr. 27. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!