Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom, imádom őt nagyon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, imádom őt nagyon. DE miért van az, hogy nem tudok egy másik férfit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Először is ne haragudjatok, ha kicsit idióta a kérdésem. Csak segítséget szeretnék, mert egyedül nem bírok ezzel a dologgal megbírkózni. Van barátom több mint 1 éve, akit imádok! De előtte volt 1 férfi, aki nagy hatással volt az életemre.Vele semmi nem történt soha, még 1 csók sem. Rengeteget beszéltünk, de főképp csak msn-en. Aztán anno, mikor elmondtam neki, hogy kicsit többet érzek iránta, azóta ritkán keres. Neki is van párja. Én jól megvagyok a barátommal,de sokat gondolok a másikra. Túl sokat. És a másik is a legrosszabb pillanatokban keres msn.en,mikor el tudok gyengülni. Lassan 1 éve, hogy nem tudom őt elfeledni, pedig szinte semmi közös élményünk nincs. Csak a lelkem hozzá húz. Mit tegyek? Szeretem a barátom, ő a mindenem! DE így nehéz élni,ha ott a "másik" gondolata.
2011. ápr. 27. 00:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"megértelek. nagyon nehéz lehet neked."

Te megérted? Költözzetek össze.

2011. ápr. 27. 01:57
 12/26 anonim ***** válasza:

akkor meg küld el a fenébe,főleg ha azt érzed h nem akar tőled semmit. nem gyengelelkű vagy,nem is túl büszke,hanem "csak" boldogtalan.és elégedetlen.mert érzed h ami van,az igazából nem az amire tényleg vágysz. biztos érezted már h gyúrnál a 2 pasiból 1-et nem?

na,biztos van olyan valahol. sőt még olyanabb is ). de addig nem talál rád amig olyannal foglalkozol akivel nem kéne. ne haragudj meg én így látom. az ember akor ábrándozik,ha nem jó ami van. hülye példa de: én panelban lakom,de egy kertes házról ábrándozom. és ha meglátok egy szépet, elgyengülök. nálad is ez van,azzal a különbséggel,h te megteheted h "elköltözz" én meg nem :)))

most megyek lefekszem,de ha eszembe jut valami okos,majd megírom.

próbáld kikapcsolni az agyad,lehet akkor jön a megoldás!! :)

jó éjt!

2011. ápr. 27. 01:59
 13/26 A kérdező kommentje:
Nézd, ő csak kedves akart lenni. Vigasztalni akar, átéli a helyzetem, stb. És amint látod, nem a lányokat szeretem, de szerintem ő sem:D
2011. ápr. 27. 02:00
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaid! Kicsit jól esik kiönteni a lelkem!:) Jó, hogy vannak ilyen emberek! Remélem minden megoldódik egyszer. Talán valahol meg is érdemlem, mert ezt művelem a barátommal, aki szeret..
2011. ápr. 27. 02:02
 15/26 anonim ***** válasza:

"Nézd, ő csak kedves akart lenni. Vigasztalni akar, átéli a helyzetem, stb. És amint látod, nem a lányokat szeretem"

Honnan derült ki az hogy ő lány?

Egyébként a témához: mit lehet a kérdésedre mondani?

Én meg a Lindsay Lohenre vágyom, ő sem akar engem, pletyizzük ki? Milyen tanácsot adnál, hogy 'éljem túl ezt a nagyon nehéz helyzetet'?

2011. ápr. 27. 02:11
 16/26 anonim ***** válasza:
lány vagyok. ne degradáld le a problémáját. gondolom veled meg nem törődik senki,ezért vagy frusztrált. ha gondolod,oszd meg velünk mi bánt?
2011. ápr. 27. 02:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Ott van az orrod elött, már leirtam.

Lindsay Lohan nem foglalkozik velem, más pasival mászkál, mit tegyek? Adj tanácsot.

2011. ápr. 27. 03:05
 18/26 anonim ***** válasza:

Üdv, nekem is volt hasonló gondom: A vége az lett, hogy aki iránt nem éreztem szerelmet, vele csak 5 évig bírtuk, mert akárhogy próbáltam beleerőltetni a komoly kapcsolatot, nem volt helye, és megbántam, hogy a másikat otthagytam. Most már tudom, hogy pont ez hiányzott a kapcsolatomból. Utólag teljesen egyértelmű, hogy nem is néztem volna más nőre, ha jó a kapcsolat.

A másik pasival pedig ne legyél pipa, és ne fenyegesd, nem bántani akarod! Randizni lehet, de ilyenkor érdemes tisztázni, hogy nem félrelépni akarsz, hanem csak komoly kapcsolatot!

2011. ápr. 27. 04:50
 19/26 A kérdező kommentje:
Lindsay köztudottan leszbikus...na mindegy. Kösz, h ilyen kedves és értelmes vagy, na meg csipkelődő...Aki normális választ adott, annak köszönöm:)
2011. ápr. 27. 08:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a gondom és próbálom valahogy orvosolni, lehet jó megoldás szerintem jó, végre talaltam valakit akinek ugyanez a problémaja légyszi vedd fel velem a kapcsolatot hogy beszéljünk lenne nekem is egy pár kérdésem legalabb egy két levelet váltsunk h.heineken@yahoo.com

a Nevem Heidi

2011. ápr. 27. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!