Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben szakított velem a barátom, szeretném elfelejteni de mindig vele álmodok és reggel sokkal rosszabb. Mit tegyek? Veletek is ez van?
Velem is ez volt. Augusztusban dobott ki a barátnőm egy másikért. Novemberig nem bírtam feldolgozni....De sokszor átgondoltam mindent és rájöttem baromság rágódni rajta, nem kellek neki ennyi. Már ő sem kell nekem.:) El fog múlni a szerelmed iránta, de nem lesz gyors. Türelem és gondolj rá h már nem lehet semmi úgyse, minek emészd magad.
17/F
én a csajokkal vok így :S 20 vok még egyik se szeretett pedig nemvok se csúnya se kibírhatatlan srác :D mégis egyik se szeretett 1-2 hét és dobtak :S szar érzés már tavaly április óta nincs senkim és még mindig rá gondolok :S :(
20/F
Velem is decemberben szakított a völegényem. Nagyon rossz. Álmodom is vele, hiányzik is, ráadásul neki már van bnője. Elég hamar. Ez nagyon fáj. Néha még beszélünk telefonon.Van hogy reménykedem, van hogy teljessen elkeseredem. Olyankor kisírom magam és megkönnyebülök.
Beiratkoztam tanfolyamra, eljárok barátnőkkel, szerintem Neked is ezt kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!