S. O. S. Teljesen összezavarodtam! Reggel 5 kor mindennap fent van, bármit csinálok, akkor sem változik! Probáltam kitolni az alvást vagy "nem engedtem "aludni, de csak rosszabb volt! Mit csináljak?
Szia!
Az én babám anyatejes és hasonló a napja.
4-30 vagy 5kor kel 7-8 körül alszik utána 1kor és még nekem 5-7ig is és este 9 felé. Éjjel is párszor megébred.
Én már kezdek hozzászokni. Most 4 hónapos és kb 3 hete csinálja. Nekünk reggek jön a kaki mindig és arra kel fel.
Neked mennyi idős?
Adj hálát, hogy csak most kezdte. Nekünk 6 hónapos kortól ugyanez volt és egy éves volt, amikor először aludt 6-ig.
Sajnos tapasztalataim szerint semmit nem tudsz csinálni.
Próbáltam hagyni sírni (igaz, nálunk 4-kor gondolta azt, hogy vége az éjszakának), fél ötre álomba sírta magát, aztán fél 6-kor fent volt újra.
Lányom sem éhes volt, hiszen 4-kor el sem fogadta az üveget, csak 6-7 felé reggelizett. Egyszerűen ennyit akart aludni.
A vicc az, hogy este 8-kor szoktam letenni, de ha véletlenül a délutáni alvás miatt megcsúsztunk és 10-kor tettem le, akkor is fent volt 4-kor.
Nincs rá jó modszer, csak ki kell bírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!