Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Teljesen összezavarod...

S. O. S. Teljesen összezavarodtam! Reggel 5 kor mindennap fent van, bármit csinálok, akkor sem változik! Probáltam kitolni az alvást vagy "nem engedtem "aludni, de csak rosszabb volt! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyunk!reggel 5 kor fent van 8kor alszik fél 10-10ig aztán 1től fél3-3ig ujra és 19kor alvás!éjjel is ébred min. 1szer ha másért nem enni!tápszeres és hozzátáplált baba!de nem hiszem hogy éhes!probáltam teát,vizet adni helyette de fél óra mulva ujra fent volt!
2010. nov. 22. 06:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ilyen:( napközben alszik kb. 1 órát, a többit ébrenléttel és sírással tölti. És estefelé mindig más idöpontban alszik el. Volt, hogy d.u. 4-töl reggel 4-ig. De volt olyan is, hogy este 10-töl reggel 7-ig. De katasztrófa, hogy nappal fenn van mert nem tudok töle semmit csinálni. Túl aktív. Remélem majd kinövi:(

Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, légy türelmes!

2010. nov. 23. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel este hèttöl alszik, tök normàlis,hogy ötkor fent van. Kezd el kitoloatni az idöket, irtad,hogy Nyolckor fekszik vissza, fektetsd negyed kilenckor, màsnap màr fèl kilenckor....dèlutàn is tolj negyed òràt,tehàt negyed kettökor tedd le egy helyett, este pedig negyed nyolckor,majd màsnap màr fèl nyolckor,stb.... Ez simàn megoldhatò, igy fog egyre kèsöbb kelni. Igazitsd ehhez az ètkezèseit,vagy szervezd àt a kajaidöket teljesen,hàtha alakul az alvàsa.
2010. nov. 23. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem sikerül leszoktatni a hajnali kelésről, addig meg aludj vele te is napközben, akkor nem leszel annyira kimerülve.
2010. nov. 23. 23:56
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Nálunk ugyanez megy, csak már 1 éve!!!!!!!!! Én leszoktattam az éjszakai ciciről és átraktam a szobájába, és talán-talán nem kiabálom el most kezd beállni, így már csak 1× kell fel éjszaka!

2010. nov. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!