A babám egy éves, eddig velünk aludt, egy szobában, külön ágyban. Mikortól szokták külön szobába tenni? Nem tudom hogy hogy aludnék ha nem látnám őt nyugodtan aludni, ezért nem tudom mit csináljak. Tapasztalat, anyukák?
Az én babám is 1 éves, velünk van egy szobában, és sokszor mellettünk alszik.
Hát mi nem is tudnánk nagyon külön tenni, mert a kis szobát másra használjuk...Persze megoldanánk, ha nagyon akarnánk, de még nem akarnám...
szia!
születése ota egyágyban alszunk,most lesz 9 éves.
azt tanácsoljak legkesöbb 7 éves korban külön ágyban kellene aludnia,de nagyon össze vagyunk növe,meg fél egyedül aludni.volt h külön aludtunk,de mindketten vergödtünk.
Szerintem az a legjobb ,h mód van rá, h rögtön külön szobában legyen a kicsi. 9 évessel együtt aludni, hát ez nekem már kicsit sok.De mindenki másként gondolja.
Nálunk az első lányunk már rögtön a saját szobájában aludt, én költöztem át hozzá, míg éjjel kelt enni(7 hetes koráig), de utána mentem vissza a párom mellé, alig vártam ,már h megint csak vele alhassak.
Most a második babánk, hely hiány miatt a hálónkban fog aludni, aminek nem igazán örülök,mert így nem lesz már olyan intim együttlétre lehetőség, de nem tudjuk máshova rakni a kiságyat.Szóval én annak a híve vagyok, h a gyerek külön szobában legyen, nekünk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!