Mennyi időbe telik egy 7 hetes csecsemőt megtanítani aludni? Eddig cicin aludt, meg párszor ringatva, de most tanuljuk az egyedül alvást a kiságyba.
Miért kell egy gyereket megTANÍTANI!!!! aludni?
Elalszik az magától ha fáradt, vagy nem?
Természetes, hogy az anyjával akar lenni, minden új neki, add meg neki azt, hogy vele vagy ezekben a pillanatokban, érezze, hogy nem hagyod egyedül, még csak 7 hetes, ha cicin akar aludni miért nem teheti meg?
Az én babám 9 hónapos, eddig kivétel nélkül mindig cicin aludt, most hogy kap már vacsorát is, csak kevés cicit kér, inkább a mellemre hajtja a fejét és úgy alszik el. Kb 20 perc. de legalább tudom hogy nem termelődik benne a stressz elalvás előtt, hanem a nyugodtan alszik el.
Szerintem ezt gondold át.
Persze ha meg szeretnéd tanítani elaludni, akkor abba gondolj bele, te jól érzed magad egyedül az ágyban a férje/párod nélkül?
Amúgy egy idő után sikerül betörni a gyereket, de milyen áron...
Nekem a nagyfiam is cicin vagy babakocsiban aludt el 1 évesen is, ahogy a szopit elhagytuk, odabújt és úgy. Nem is ideges soha este, nem dráma az alvás hanem öröm hogy összebújunk, nem úgy mint sok ismerős családban.... Egy-két hónapig szopta az ujját fél éves kora körül, akkor szinte nem is kellett ringatni, elvolt vele, de ahogy jöttek a fogai, abbahagyta és megint cicizés volt.
Persze próbálkozik az ember, meg a gyerekek sem egyformák.
Most a kicsim 4 hós, elalszik cicin vagy ringatva, de nem várom meg hogy 100% aludjon, vagy ha mégis, amikor átrakom az ágyába, szétnéz még egy kicsit, és elalszik. A fiamnál ez nem ment, mindig újra fel kellett venni és mélyre ringatni. Úgyhogy reménykedek hogy most majd könnyebben megy az altatás, de sírni nem fogom hagyni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!