1 éves (11,5 hós) babám kiborít! Miért "aktív" ennyire? Miért nemjátszik egyedül? Miért nem akar aludni?
Milyen rácsot ráz? Ereszd ki! Nem marad el egy normális egy éves a rácsok között. Az enyém is ilyen. Ilyen gyereket dobott a gép, el kell fogadnod, a tiéd!!!
Hidd el, nem ő az egyedüli eleven gyerek. És bizony a következő fél-egy év még a túlélésről fog szólni (ha hihetek anyukámnak, mivel én is ilyen voltam...).
16 hónapos a fiam. Még ennyi idősen is ugyanez a helyzet. Tudja, hogy mit nem szabad, mert miközben csinálja, néz rám, hogy látom-e és vigyorog hozzá! Napi ezerszer mondom el, hogy nem, és mutatom meg neki az ő szekrényét, az ő játékait, az ő edényeit, amit lehet.
Soha nem játszott el egyedül, kb. 11 hónapos koráig folyton ordított, ugyanaddig bukós volt, napi 20x bukott kb! Ez minimum 3 öltözet ruha volt neki és nekem, meg kb napi 10 előke, amit minden este moshattam... Soroljam még??? 8-9 hónaposan nappal fél órát aludt! Most, mióta sokat szaladgál, általában napi 1,5 is összejön, meg este 9től kb fél7ig. És minden éjjel jön át közénk, ha nem tud aludni. És nem, soha nem szerette a rácsos ágyat, nem lehet benne elaltatni. Se az idióta suttogós módszerrel, se másmilyennel. 13 hónaposan kikerült a rácsosból, azóta legalább nem ordít éjjel, csak átjön, ha nem tud aludni :)
Nem bántásból írtam, de pont ilyen az enyém is :D Írj konkrét kérdéseket! Hátha kitalálunk valamit ;) Én is ki szoktam borulni, de hónapról-hónapra jobb a helyzet egy fokkal. Bár néha rosszabb is, mert egyre több mindent felér :) Ja, és várom a következő babát a nyár végére, ha minden jól megy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!