Miért nem alszik a babám? 7 és fél hós és sem éjjel sem nappal nem akar aludni. Max fél órákat. Soha nem volt jó alvó, de most egyre rosszabb.
Ha felveszem megnyugszik, de jó esetben fél óra múlva újra kezdi.
A chamomil-t is próbáltuk avval sem jobb!
Szia!
Szerintem nem vagyunk egyformák, mindenkinek van dilije. Neki ez. Én nem hagynám sírni, nem hiszem, hogy ez megoldást hozhat. Viszont ha mindig megvigasztalod, megtanul bízni Benned, talán könnyebben alszik is. És mi lenne ha Veled aludna éjjel? Legalább kipihennétek magatokat.
Sok sikert!
Szia!Nálunk ugyaz ez a helyzet.Amióta hazahoztuk a kórházból a fiamat(28-án lesz 1 éves)még nem aludtam egy egészségeset.Néha fél óránként fel kell kelni hozzá.Amikor már nem bírom, magam mellé veszem és akkor jó esteben csak kétszer kell felkelnem megitatni, ha megszomjazik, de van, hogy mellettem is ezt csinálja.
Hánynom kell,amikor azt hallom, hogy el van kényeztetve a gyerek.Nincs!!!!! Ilyen és kész.
Sajna nem tudunk velük mit csinálni.Én többször is beszéltem egy alvászavar kutatóval,de egy módszer sem vált be,mert a végtelenségig azért nem hagyom sírni a gyereket, mivel sajna ő üvöltene addig,ha hagynám.
Sajnos csak annyit tudok mondani kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!