Bárányhimlős a 4 éves kislányom, ma reggel kezdődőt és azóta nem jött több hólyag. Várható még a napokban hogy ki jön több pötty, vagy lehet hogy ennyi az egész? Mindenfelé van neki, de max.30 darab és nem nyűgős nem lázas. Rosszabb lesz a helyzet?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 14:37
1/7 anonim válasza:
jöhet még rajta böven pötty és még lázas is lehet biztos nem csak ez a pár darab lesz
2/7 anonim válasza:
ez még csak akezdet sztem, még csak kezdődik.DE az is lehet h neketek ennyi, bár valószínűtlen
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, tehát akkor a java még hátra van, csak azt furcsállottam hogy reggel 7-től délutánig nem lett több a pötty.
2009. ápr. 15. 14:45
4/7 anonim válasza:
ne furcsáld napokig is pöttyösödhet
5/7 anonim válasza:
Az én fiam csütörtökön kezdett pöttyösödni (oviból szóltak hogy 2 pötty van rajta). A doki azt mondta hogy hétfő kedd lesz a csúcs. Nos semmi nem történt. összesen 5 pöttye volt és még csak hőemelkedése se volt. Ezt is mondta a doki,de ki a fene hisz benne hogy alig jön ki rajta.Azt mondta hogy sok múlik azon hogy milyen erős az immunrendszere. Mázlink volt,remélem nektek is az lesz. Üdv.:35 hetes pocis
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ti nagyon szerencsések voltatok.
2009. ápr. 15. 17:19
7/7 A kérdező kommentje:
Hát szerencsére megúsztuk azzal a kevés pöttyel ami volt és láz hőemelkedés nélkül.
2009. ápr. 25. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!