Szerintetek probléma az, hogy a 2 éves lányom még reggel, délben és este is tejet kér?
maga a tej nem baj.
ami baj ha cumisüvegböl issza este fogmosás után, ez kb 1 év alatt tönkreteheti a fogát.
ami még szerintem baj, hogy megkellene tanulnia önállóan elaludni. maga a tej szuper.
igyátok meg lefekvés elött, majd fogmosás és irány az ágy.
én azt mondom, hogy max 1 hét alatt beállna rá, ha következetes vagy és nem engedsz neki.
ha nem házi tök felesleges forralni. És keverni sincs sok értelme, mert ha nem bírná, az egy decit se bírná. Nyugodtan vegyél neki 2,8-as tartós tejet, forralás nélkül adhatod.
3 évesem reggel-este kakaózik szívószálas kulacsból. Reggel ki se nyitja a szemét már kéri, olyan neki mint nekem a kávé. :-) Este fürdés után kapja, de utána ő még ébren van kb félórát, így ezt én is át fogom szervezni mert így még mindig fogmosás után van, holott neki nem is függ ettől az elalvása.
A cumisüvegről én 3 éves kora előtt 1 hónappal szoktattam le, egyszerűen azt mondtam, hogy nagylány, pohár van és kész..elsőre megértette. Viszont szigorúan fogmosás előtt ihatott csak tejet. Ágyban megitta aztán kiballagtunk meseolvasás után fogat mosni aztán alvás...
Magától serintem sosem fogja elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!