Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha este a kiságyban szépen...

Ha este a kiságyban szépen elalszik az 5 hós fiam, de reggel mellettem ébred, abból lehet hosszú távon "alvási probléma"?

Figyelt kérdés
Éjszaka 2-3x szopik, ölelés után visszateszem a kiságyba. De ha már reggel 5 óra van, már nem merem megbüfiztetni, hozzá se merek nyúlni, nehogy felébredjen. Ilyenkor már mellettem marad, és úgy alszik tovább kb. 7-ig. Jártam már úgy, hogy 5-kor már reggel volt.
2010. ápr. 25. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj bele!!! Ez olyan mintha elaludnál a szobádban és reggel egy erdőben ébrednél. Te nem riadnál meg? Én ilyet soha nem csinálok.
2010. ápr. 25. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan ezt teszem én is és kislányom 5 hónapos. Reggel 5 körül már levegőt se veszek mert akkor nem alszik vissza, de éjjel mindig beteszem a kiságyába és egyedül alszik el este is, pont mint ti! Mégis milyen probléma lenne, az első válaszolót nem ismeri meg a saját gyermeke??? Már ne haragudj, de az a válasz elég béna :-(. A kérdésedre nem tudok válaszolni, de ugyan mi baja lehetne ha a saját anyja mellett ébred fel??? Nyugi, egyszer majd átalussza az éjszakát és akkor megoldódik minden.
2010. ápr. 25. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak aztán nehogy úgy járj, mint én. Nálunk is így kezdődött, aztán amikor már nem is evett este, akkor is kérte hajnalban, hogy vegyem magam mellé. Én meg meg is tettem, mert nem akartam még felkelni. Aztán egyre korábban jött át aludni, most két és fél éves, és az esetek 99%-ában hajnali 2-kor átjön. És még leszoktatni sem tudom róla, mert már annyira automatikus a dolog, hogy magamhoz sem térek, amikor átmegyek érte, reggel nem emlékszem rá, hogy áthoztam. Vagy ha emlékszem is rá, éjjel ennek nem vagyok tudatában. Volt már olyan, hogy széket raktam az ajtóba, hogy talán ha nekimegyek, rájövök, hogy mi van, de erre pl. reggel nem is emlékeztem, csak láttam, hogy a széket elhúztam a fal mellé éjjel.

Szóval azért vigyázz, ne járj így.

2010. ápr. 25. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam is 5 hónapos, és minden reggel 5-től együtt alszunk, pont mint ti. Én nem hiszem, h ebbül baj lesz, mert egyedül alszik el, és akkor sem balhézna, ha reggel 5-kor visszatenném az ágyába, csak egy lusta dög vagyok, aki szeretne még aludni egy kicsit... Én nem félek attól, h rászokik, maximum én...:) olyan jó hallgatni a szuszogását...
2010. ápr. 25. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindeg magam mellé vettem, amikor hajnalban evett, sőt amikor pici volt, már az első evés után nem raktam vissza. 14 hós koráig evett hajnalba. 16 hós korától alszik reggelig a kiságyba, szó nélkül. Magától döntött így (szerencsére), én nem harcoltam vele, most is odavenném, ha akarná. (én utálok egyedül aludni.)
2010. ápr. 25. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, sokféle válasz. Elsőnek, a kisfiam mindig mosolyogva, fülig vigyorral néz rám reggelente. Harmadiknak, igen, én is valami ilyesmitől tartanék. A többi válaszolónak köszönöm a biztatásokat.
2010. ápr. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!