Küzd itt még valaki orrvérzéssel? Főleg reggel, és este lép fel ez probléma és elég idegesítő. Normális ez?
Nálam mostanra nagyjából megszűnt, de a 30-34. hét táján sokat vérzett nekem is, főleg orrfújásnál. A védőnő nekem azt mondta hogy ez normális, de ha nagyon erős, akkor lehet rá kapni homeopátiás gyógyszert. Azért nem árt ha megemlíted a dokidnak vagy a védőnőnek, mert a vérnyomásoddal is összefüggésben lehet.
38 hetes pocakos
Én 11 hetes múltam,és kb 1 hete nekem is vérzik az orrom,nekem azt mondta a védőnő,hogy nem gond.És a vérnyomásom is tökéletes.
Boldog babavárást!
21 hetes vagyok. Néha nekem is vérzik az orrom.
A védőnő azt mondta, hogy lehet összefüggésben a vérnyomással is - de az nekem rendben van, valamint babavárás alatt gyakran előfordulhat, mint pl. a fogínyvérzés is. Erre nekem azt mondta, hogy nagy dózisú C-vitaminnal tudom erősíteni a hajszálereket. Rutascorbint javasolt erre. A védőnő barátnőm is azt mondta, hogy orrvérzésre a Rutascorbint szokták javasolni.
De azért te is említsd meg a dokidnak vagy/és a védőnődnek.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!