Probléma megoldás- vagy idegesítő emberek?
Az lll- ligával kapcsolatban?
Vagy csaK nekem. Én nem bírom elviselni őket.
Ha már csak említik.
Nem vitát szeretnék szítani.
Válaszokat előre is köszönöm.
nekem megmemtették a szoptatásomat! kétszer is!
valóban fanatikusok, de nem ellenőrző szerv, ha valamit mondanak, eldöntheted, hogy akarod-e követni, vagy megfogadni, vagy sem. de szép, hogy még vasárnap éjjel is hajlandóak voltak velem foglalkozni, a stílus egy kicsit fura lehet, de egyetértek a gyerek központúsággal, persze vannak túlzásaik, de sokkal több a pozitívumok és a szoptatás terén ők a legnagyobb ászok.
és csak megcáfolandó az előzőek érzéseit:
- nekem személyesen mondták, hogy természetes és minden populációra jellemző, hogy 2-3%-ban az anyukáknak nincs tejük, és ezt elfogadják (a valóságban ennél tübben nem szoptatnak, ezért agitálnak)
- a könyvek meg nem vagy csak részben fogalmazzák meg a lll nézeteit, inkább a szerző véleményét tükrözik.
- ha valóban szoptatni szeretnél ők segítenek, és tényleg hasznos kipróbált tanácsokat adnak, jobbat, mint a védőnő, vagy a doki.
Szóval összességében, mint mindenben neked kell megkülönböztetni a hasznos és nem hasznos elemeket a nézeteikben, és a saját életedhez, temperamentumodhoz igazítani, de a témában ők valóban szaktekintélyek!
Pontosan az amit az első és második válaszoló megírt.
Egy kicsit eltúlozzák ezt az egészet.
Legalábbis szerintem.
Kedves kérdező!
Visszakérdezek.Neked volt szoptatással kapcsolatos problémád?Szoptattál már?
Az lll-nek még nagyon sok dolga van Magyarországon.Elég ha csak a szoptatással kapcsolatos kérdéseket olvasod el.
Valóban sokkal többen tápszereznek mint ahánynak szüksége lenne rá.
OLvasd el a tápszergyártók ajánlását a csecsemő elválasztására,és vesd össze az lll elvlasztási tanácsaival.Azt hiszem a tápszergyártok lehúzhatnák a rolót.
Ami undoríto hogy a tápszereket Afrikában is reklámozzák.Elhitetik az anyukákal hogy az jobb mint az anyatej,igy azok nem megfelelő higéniai körülmények között tápszerezik a babáikat,ez teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!