Probléma megoldás- vagy idegesítő emberek?
Figyelt kérdés
Az lll- ligával kapcsolatban?
Vagy csaK nekem. Én nem bírom elviselni őket.
Ha már csak említik.
Nem vitát szeretnék szítani.
Válaszokat előre is köszönöm.
2009. okt. 18. 20:09
11/13 A kérdező kommentje:
szoptattam már de sajna 2 hónapig ment, utána elapadt A tej.
azt kaptam mindíg hogy mindenki tud szoptatni, és hogy erőltessem meg magam meg hogy csak a gyerek számít.
Megtettem mindent hogy legyen tej, de nem lett. Át sírt PERCEK és végül jött a megváltó tápszer. Na akkor LETT ELEGEM ebböl az egész f@sságbol.
2009. okt. 19. 20:11
12/13 anonim válasza:
és megkerested őket?ezért van olyan rossz véleményed?szerintem nem mindeki tud szoptatani,ebbe van genetika is,de tény nagyon sok mindent meg lehet tenni,hogy legyen tej.nekem volt mellgyulladásom és attól elapadt a tejem,épp hogy volt,mégis visszatudtam hozni és 5 hónapos korig szopizott.de már mindent meg tett az ember hogy legyen tej,akkor nem szabad szarul érezned magad.valamit enni kell annak a babának.én is végigzongoráztam magamban,hogy sajna ennyi volt.sose sírtam e miatt egy percig se,mert letisztáztam magamban,így nem okozott semmilyen lelkiismeret furdalást.
13/13 anonim válasza:
Azért mert neked nem ment valami okból a szoptatás nem az lll.liga a hibás.Én nekik köszönhetem hogy tudtam szoptatni.Senki nem segített.A védőnőm csak annyit kérdezett :van tej bőven?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!