Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, imádom őt nagyon. DE miért van az, hogy nem tudok egy másik férfit elfelejteni?
Üdv!
Csak azért írok, hogy ha randiznátok, és kiderül, hogy érdekled, tisztázd vele, hogy nem csak hogy nem akarsz félrelépni, de otthagynád a barátod érte, ha ő szabad lenne! Csak mert a pasik ilyen téren nem igazán bíznak a nőkben... És ha komolyan gondolod, készülj fel arra is, hogy lehet neked kell előbb szakítani, mert ugye valakinek úgy is kell... Lehet csak nem bízik benned, ezért látod úgy, hogy határozatlan...
Ez a baj, hogy most azt mondom, hogy nem hagynám el érte a barátom. De ha valóban megtörténne, hogy ezt kellene tennem, ki tudja. De nem akarom a barátom bántani, ő nem ezt érdemli. Meg szeretem is. A "másik" meg tuti nem akarna semmit, most, hogy neki is van valakije kb 1 éve. Ha akart volna, lett volna rá alkalma. Egész éjjel ezen gondolkodtam: lehet anno csak szórakozott velem, mert unatkozott... De túl sok mindent megosztott velem..ááá, nem tudom, nem könnyű ez.
Utolsó válaszolónak: akkor úgy látom, te is nehéz időszakon mész keresztül. Nekem hiába mondják, hogy az idő segít...szerintem nem segít csak az, ha olyat találsz, aki felülmúlja az előzőt, hogy csúnyán fogalmazzak...(nem kell kiforgatni a szavaim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!