Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom, imádom őt nagyon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, imádom őt nagyon. DE miért van az, hogy nem tudok egy másik férfit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Először is ne haragudjatok, ha kicsit idióta a kérdésem. Csak segítséget szeretnék, mert egyedül nem bírok ezzel a dologgal megbírkózni. Van barátom több mint 1 éve, akit imádok! De előtte volt 1 férfi, aki nagy hatással volt az életemre.Vele semmi nem történt soha, még 1 csók sem. Rengeteget beszéltünk, de főképp csak msn-en. Aztán anno, mikor elmondtam neki, hogy kicsit többet érzek iránta, azóta ritkán keres. Neki is van párja. Én jól megvagyok a barátommal,de sokat gondolok a másikra. Túl sokat. És a másik is a legrosszabb pillanatokban keres msn.en,mikor el tudok gyengülni. Lassan 1 éve, hogy nem tudom őt elfeledni, pedig szinte semmi közös élményünk nincs. Csak a lelkem hozzá húz. Mit tegyek? Szeretem a barátom, ő a mindenem! DE így nehéz élni,ha ott a "másik" gondolata.
2011. ápr. 27. 00:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
vagy irj privátot
2011. ápr. 27. 12:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Üdv!

Csak azért írok, hogy ha randiznátok, és kiderül, hogy érdekled, tisztázd vele, hogy nem csak hogy nem akarsz félrelépni, de otthagynád a barátod érte, ha ő szabad lenne! Csak mert a pasik ilyen téren nem igazán bíznak a nőkben... És ha komolyan gondolod, készülj fel arra is, hogy lehet neked kell előbb szakítani, mert ugye valakinek úgy is kell... Lehet csak nem bízik benned, ezért látod úgy, hogy határozatlan...

2011. ápr. 27. 15:28
 23/26 anonim ***** válasza:
felejtsd el.engem most basztak át igy a falon mint a szart.egy hónapig hülyített a csaj hogy szeret meg minden aztán egyik napról a másikra csak ugy visszament a volt pasijához...annyira padlón vagyok hogy az valami hihetetlen.ne tedd ezt vele nagyon szar érzés
2011. ápr. 27. 17:06
 24/26 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy most azt mondom, hogy nem hagynám el érte a barátom. De ha valóban megtörténne, hogy ezt kellene tennem, ki tudja. De nem akarom a barátom bántani, ő nem ezt érdemli. Meg szeretem is. A "másik" meg tuti nem akarna semmit, most, hogy neki is van valakije kb 1 éve. Ha akart volna, lett volna rá alkalma. Egész éjjel ezen gondolkodtam: lehet anno csak szórakozott velem, mert unatkozott... De túl sok mindent megosztott velem..ááá, nem tudom, nem könnyű ez.

Utolsó válaszolónak: akkor úgy látom, te is nehéz időszakon mész keresztül. Nekem hiába mondják, hogy az idő segít...szerintem nem segít csak az, ha olyat találsz, aki felülmúlja az előzőt, hogy csúnyán fogalmazzak...(nem kell kiforgatni a szavaim:)

2011. ápr. 27. 19:21
 25/26 anonim ***** válasza:
a barátod körmére kellene hogy néz lehet ott lessz a megoldás milyen gyakran vagytok eggyütt mondj valamit a sztoridból? lássam nállad mi a helyzet hasonlitsan össze az egyémmel a pasid mivel foglalkozik és milyen gyakran vagytok eggyütt?
2011. ápr. 28. 08:40
 26/26 A kérdező kommentje:
Régebben minden nap találkoztunk...de vagy 3 hónapja,mióta több dolga van, heti 2-3X. Mostanában ingerültebbek is vagyunk mindketten. meg többet balhézunk
2011. ápr. 28. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!