Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
63%
Ne dúld fel egy család életét. Felejtsd el és keress más partnert.
2011. máj. 6. 17:06
 2/77 anonim ***** válasza:
9%
miért pont Ő kell neked?csak a sexért te idóta!?azt sem tod milyen az életben valójában csak az ágyban ismered,de már fel dúlnál egy házasságot!
2011. máj. 6. 17:13
 3/77 anonim ***** válasza:
81%

Sse mint ferfi se mint barat nem lehet. Ki kell loknod az eletedbol. Mint ferfi, kihasznal, mint barat, nem barat, ha ezt csinalja.

Keress egy szabad ferfit, aki nem takar, buszken van veled.

2011. máj. 6. 17:14
 4/77 A kérdező kommentje:

Azt még azért hozzátenném, hogy nincs kisgyermek! Feleség, felnőttkorú gyermek, szülők, testvérek a család! Nem akarom tönkretenni őt sem, és a családját sem! Ha boldog, simán elengedem...! Így is a szeretői szerepről lemondanék, csak nehezen tudok neki nemet mondani! De nagyon értékes embernek tartom, és a barátsága fontos nekem! Neki is az enyém!

Segítség! Hogyan tudnék kilépni a szeretői viszonyból, úgy hogy a barátság megmaradjon???

2011. máj. 6. 17:16
 5/77 anonim ***** válasza:
40%
Gondold át, ha te lennél a felesége helyében neked jól esne?!
2011. máj. 6. 17:17
 6/77 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy csak normális válaszokat, ha lehet! Nem kell bunkózni, és ribancozni, főleg, hogy nem csak szexelni járunk össze..., hanem eleve barátok voltunk! Csak megesett, és nem tudom, hogyan keveredjek ki, hogy a barátság megmaradhasson!
2011. máj. 6. 17:19
 7/77 anonim ***** válasza:
65%

Hat persze, hogy Te ertekes vagy neki. Egy kicsi extra a feleseg mellett.

Gondolom, nagy a korkulonbseg is.

Ne hagyd mar hogy egy ferfi egy lyuknak nezzen.

2011. máj. 6. 17:20
 8/77 anonim ***** válasza:
87%
nem ítéllek el de sosem értettem ezt a szerető dolgot.(pláne ha az egyik fél többet akar mint a másik) miért jó az neked hogy használati tárgy vagy? én nem viselném el hogy valakinek én legyek a sokadik a sorban. gondolj bele az életét a feleségével éli vele fekszik le minden este, vele is él sexuális életet és nem vagy annyira fontos hogy ezen változtasson. én azt gondolomhogy pont az lenne a próbája a dolognak ha megszakítanád vele a kapcsolatot, ha tényleg szeret akkor ezekután otthagyja miattad a feleségét. ha éli tovább az életét akkor csak egy használati tárgy voltál a számára.
2011. máj. 6. 17:21
 9/77 anonim ***** válasza:
65%

Nem helyén való, amit műveltek kedves kérdező. Én is elítélem ugyan úgy, mint a többi kommentáló.

Viszont kedves kommentálók, lehet, hogy a kérdező egy rbanc, ahogy fogalmaztatok és szidjátok, de kettőn áll a vásár. Valószínűleg nem a kérdező erőltette rá apucit arra, hogy az ágyba kössenek ki. Ehhez ketten kellenek. Apuci sem egy szent.

Nekem se esne jól a feleség helyében, kikaparnám még a szemed is, kedves kérdező. És, akkor még finoman fogalmaztam. :)

Viszont! Ne tegyél tönkre egy házasságot se, ha van kisgyerek-nagy gyerek, ha nincs senki se.

Szr dolog, de egy kis időre (1-2 hónapra legalább) felejtsd el az 'Apucit'. Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Éld az életed, ismerkedj másokkal, irány bulizni, barátnőzni.

Ne várd tőle, hogy ott hagyja a feleségét miattad. Ha ezt akarná, azaz TÉGED, akkor már rég megtette volna. Ehelyett még mindig 'Anyucival' van. És ez jobb is így.

Máskor meg próbálj nem férjes úrral kikezdeni, még ha előtte barátok is voltatok.

2011. máj. 6. 17:24
 10/77 A kérdező kommentje:

Nem akarom tönkretenni a házasságát! Gondolom eleve szar, ha megcsalja..! De mindegy! Ettől függetlenül sem!

NEM én kezdtem ki vele, és én ha keresem, csak barátként teszem!!!

2011. máj. 6. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!