Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval hogy is lehet elfelejteni egy nős férfit?
hogy hogyan lehet elfelejteni,nehezen.
én is hasonló cipőben voltam,csak nekem mellette még ott volt a párom is.a munkahelyenem összekeveredtem egy irtó jó pasival aki férj és egyben apa is.nem történt sok minden csak egy kis petting és csókok.na hát én rendesen odavoltam érte,de alapból halott ügy volt.meg ráadásul közbe várandós is lettem,amit persze nem bánok,mert tervezett baba(persze az apukája a párom).talán a fiam volt az aki rendesen visszatartott,és persze hoyg a párom pont nem dolgozott már akkor és igy rengeteg időt töltöttünk együtt.most már csak ritkán gondolok rá,de akkor is csak kellemesen.
probáld meg lefoglalni magad mással.járj szórakozni,ismerkedj más pasikkal.és csak elfelejted.
sok sikert
22/L
Hát én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint Te,csak a pasinak barátnője van,és idős hozzám(a nője egyidős velem).Már lassan egy éve lesz hogy megismerkedtünk,nem is volt nálunk se semmi komoly,csak csók,de nem bírom elfelejteni.Én is azzal nyugtatom magam hogy fellángolás,de már k.vára idegesít hogy nem tudok ránézni másra mert hozzá hasonlítgatom az összeset. :\
Szóval hogy válaszoljak a kérdésedre: nem tudom :D
A fellángolásból könnyen lehet szerelem.:)
Én is ugyan ebben a cipőben járok.
3 éve ismerem. Ő családapa, ráadásul mindene a feleségétől függ. De elvileg nem jó a kapcsolata.
Történt köztünk Petting és Csók. Ez persze mind nagyon jó volt. Talán úgy a legkönnyebb elfelejteni, hogy átgondolod a helyzetét, és belegondolsz hogy rengeteg nő teper utánna, és te szerencsésebb vagy mert bejössz neki.:-) Aztán majd mindent eldönt az idő, de ha lehet kevesebbet találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!