Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval hogy is lehet elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval hogy is lehet elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés
Nincs nagy szerelem vagy hasonlók részemről, szerintem csak fellángolás, de ezt se sikerül kiverni a fejemből. Egy este merült úgy igazán el a "kapcsolatunk" (bár én nem nevezném annak), semmi konkrét nem volt, csók sem, mert egy igazán lelkiismeretes férfi és férj :) Csak akkor az egyszer lehetett kicsit elszédíteni, akkor láttam csak rajta, hogy én is tetszem neki. :) Azóta ismét rendíthetetlen, szóval felejteni kellene :)
2009. júl. 17. 10:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

hogy hogyan lehet elfelejteni,nehezen.

én is hasonló cipőben voltam,csak nekem mellette még ott volt a párom is.a munkahelyenem összekeveredtem egy irtó jó pasival aki férj és egyben apa is.nem történt sok minden csak egy kis petting és csókok.na hát én rendesen odavoltam érte,de alapból halott ügy volt.meg ráadásul közbe várandós is lettem,amit persze nem bánok,mert tervezett baba(persze az apukája a párom).talán a fiam volt az aki rendesen visszatartott,és persze hoyg a párom pont nem dolgozott már akkor és igy rengeteg időt töltöttünk együtt.most már csak ritkán gondolok rá,de akkor is csak kellemesen.

probáld meg lefoglalni magad mással.járj szórakozni,ismerkedj más pasikkal.és csak elfelejted.

sok sikert

22/L

2009. júl. 17. 10:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Ez tanulságos :)
2009. júl. 17. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
nincsmit,örülök hogy tudtam segiteni egy picit is
2009. júl. 17. 11:07
 4/17 anonim ***** válasza:

Hát én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint Te,csak a pasinak barátnője van,és idős hozzám(a nője egyidős velem).Már lassan egy éve lesz hogy megismerkedtünk,nem is volt nálunk se semmi komoly,csak csók,de nem bírom elfelejteni.Én is azzal nyugtatom magam hogy fellángolás,de már k.vára idegesít hogy nem tudok ránézni másra mert hozzá hasonlítgatom az összeset. :\

Szóval hogy válaszoljak a kérdésedre: nem tudom :D

2009. júl. 17. 13:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Látom mások is vannak hasonló cipőben :)
2009. júl. 17. 13:47
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Babám egy nős pasira rá sem szabadna nézned nem,hogy beleszeretni!!!!!
2009. júl. 19. 09:27
 7/17 A kérdező kommentje:
Ez csak fellángolás, nem szerelem :)
2009. júl. 19. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:

A fellángolásból könnyen lehet szerelem.:)

Én is ugyan ebben a cipőben járok.

3 éve ismerem. Ő családapa, ráadásul mindene a feleségétől függ. De elvileg nem jó a kapcsolata.

Történt köztünk Petting és Csók. Ez persze mind nagyon jó volt. Talán úgy a legkönnyebb elfelejteni, hogy átgondolod a helyzetét, és belegondolsz hogy rengeteg nő teper utánna, és te szerencsésebb vagy mert bejössz neki.:-) Aztán majd mindent eldönt az idő, de ha lehet kevesebbet találkozzatok.

2009. júl. 19. 13:14
 9/17 anonim ***** válasza:
2 éve szerelmes vagyok belé sajnos, próbálom tagadni, én 20 vagyok, ő 35 és van 1 lánya, nem fog elválni. A "kapcsolatunk" 2 hónapig tartott, tömény szex az autója hátsó ülésén... Otthagyott a "legjobb" barátnőmért! Még a feleségét el is néztem volna, mert azzal etetett, hogy nincs már köztük semmi, csak a gyerek miatt vannak együtt, de mikor megláttam őket a barátnőmmel csókolózni, akkor végem volt! Öngyilkosságot kíséreltem meg, de megúsztam, kezelésekre jártam, elment egy évem azzal, hogy lelkileg nagyjából magamhoz térjek. Idén leérettségiztem és nagyon jól sikerült az érettségim, amit annak tudok be, hogy végre önmagam vagyok és minden rendben. De még mindig minden nap gondolok rá, múltkor találkoztunk az utcán és majd kiugrott a szívem a helyéből, mikor elment mellettem...köszönés nélkül! De azért annyi haszna van, hogy már nem veszem szívre, csak egyszerűen gondolok rá és kész. De úgy érzem, még mindig nem vagyok kész egy új kapcsolatra, időre van szükségem, hogy teljesen feldolgozzam mindezt...
2009. júl. 19. 15:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Huha, ez megdöbbentő... Remélem sikerül túltenni magad teljesen rajta, és már egy köszönés nélküli találkozás is annyi fog lenni, mint egy akármilyen másik emberrel való találkozás.
2009. júl. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!