Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval hogy is lehet elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval hogy is lehet elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés
Nincs nagy szerelem vagy hasonlók részemről, szerintem csak fellángolás, de ezt se sikerül kiverni a fejemből. Egy este merült úgy igazán el a "kapcsolatunk" (bár én nem nevezném annak), semmi konkrét nem volt, csók sem, mert egy igazán lelkiismeretes férfi és férj :) Csak akkor az egyszer lehetett kicsit elszédíteni, akkor láttam csak rajta, hogy én is tetszem neki. :) Azóta ismét rendíthetetlen, szóval felejteni kellene :)
2009. júl. 17. 10:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

velem is megesett egy ilyen. Egy évig flörtöltünk,mikor már nem birtam tovább és randira hívtam.Tudtam hogy van egy élettársa,meg egy fia.De nem érdekelt,mert már akkor teljesen odavoltam érte,és láttam h ő is értem. És eljött,randiztunk rendszeresen másfél hónapig.Életemben olyan jó nem volt senkivel a csók,mint Vele...és nem kívántam férfit annyira mint Őt...és mégsem kaptam meg teljesen.Volt félig levetkőzés,szenvedélyes csókok,ölelések,de többet nem kaptam belőle...mert mindent elrontottunk! Én azzal hogy nyomultam,többet akartam,ő meg azzal hogy mikor rákérdeztem hogy mi a helyzet a nővel,kiméletlen őszinteséggel rántott le a földre az égből...akkor jöttem rá h neki ez csak szex. Nagyon megalázott,olyanokat mondott,amiket soha nem vártam volna Tőle...ott dícsérte a nőjét előttem...áááá

Ezek után mit tehettem?? Kirúgtam. Minden vágyamat megölte ezzel.De akkor mi a fenét szórakozott velem másfél hónapig??! Mégcsak le sem fektetett,pedig lett volna rá lehetősége. Ez fáj a legjobban hogy nem lehettem úgy Vele.Nagyon régóta vágytam Rá és tessék. És hiába randizom azóta más fiúkkal,egyik sem ér a nyomába se férfiasság és vonzerő tekintetében...

szóval válaszolva a kérdésedre,nem tuzdom hogy lehet elfelejteni.Folyton minden éjjel róla álmosom és hiába próbálom kiverni a fejemből...ez két hete történt...néha úgy kell magam visszafogni hogy ne hivjam fel...hogy csak egyszer,utoljára...érezni akarom Őt...

Nem tudom hogy leszek túl ezen...

2009. júl. 19. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
és hiába tudom,hogy mint ember,számomra megbukott,ezt a rohadt vágyat nem tudom kiverni a szivemből...tudom h csak egy hívásomba kerülne...de még tartom magam...hátha elmúlik ( előző voltam)
2009. júl. 19. 18:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy megosztottad velem... Kitartást neked, és egy jó adag feledést...
2009. júl. 19. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2009. júl. 20. 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet elfelejteni egy nős férfit? egyrészt vasakarattal! mert muszáj. Másrészt, meg azt kell a fejedben tartani, hogy mi lehet belőle:

1, Ha a pasi hűséges, családcentrikus, akkor ennél többre nem is jutsz vele. Ergo: te kínlódsz, eredmény semmi.

2, Ha a pasi csapodár, akkor jó leszel szeretőnek. De a családját nem fogja otthagyni miattad, mert így neki nagyon kényelmes. Otthon jó ebéd, nálad jó szex.

tényleg csak ennyire érdemesítenéd magad?

3. A pasi beléd esik, vívódik közted és a családja közt. Na ezzel már három ember lesz tökéletesen boldogtalan: a férfi, a felesége és te. Meg ha még gyerkőcök is vannak, akkor már ne is számoljuk tovább, mit teszel tönkre.

Ha szereted, felejted.

A lehető legjobb megoldás: vígasztalódni egy másik (lehetőleg nőtlen:-))) férfi oldalán.

Sok sikert.

2009. júl. 20. 09:10
 16/17 A kérdező kommentje:
No, ez a vázlat a lényeget ragadta meg :) Köszi köszi köszi :) így egész átlátható már :)
2009. júl. 20. 09:36
 17/17 anonim válasza:
Szia :) talán már nem olvasod a válaszom,de azért leírom,én a munkám során ismerkedtem meg egy kapcsolatban élô ffival,és rengeteget beszélgettünk,nevettünk..uzánna nemsokkal elcsattant a csók,és nekem is nehéz feledni ..
2017. nov. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!