Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
39%

17:24es válaszolónak tetszett a válasza!

De az apuciknak akkor fordul meg a fejükben sex más nővel, ha nő izgatja őt tudatossan!ezt a Nők hozzák ki belőlök és kérlek gondoljátok át én még nem hallottam olyanról, ha nő tök hidegen viselkedik ahogyan egy igaz barát biztos, hogy nem erőszakolná be az ágyába!!nekem ez a véleményem!

2011. máj. 6. 17:29
 12/77 anonim ***** válasza:
69%
ugyan már...azt te sem hiszed el hogy csak barátként keresed, ne verd át saját magad. úgy tudod elfelejteni ha megszakítassz vele MINDEN kapcsolatot.
2011. máj. 6. 17:31
 13/77 anonim ***** válasza:
50%

A válaszadóknak: Nem értem, hogy ha valaki segítséget kér normális hangnemben, akkor miért kell elítélni? Látszik, hogy meg akarja oldani a helyzetet. Ráadásul nem tudunk róla semmi konkrétat, akkor miért írjuk, hogy k**rva? Ha csak elítélni tudunk, akkor ne válaszoljunk. Vagy legalábbis kulturált formában.

A kérdezőnek: nekem több gondolatom is lenne, nem ismerem a pontos helyzetet. Ha már voltál vele (szeretőként), akkor leülhetnél vele megbeszélni ezt. Elsőre nem ítélném el, ha valaki nős férfit akar, mert nem ismerem a férfi feleségét. Lehet, hogy soha nem volt optimális a kapcsolatuk, de valamiért még együtt vannak...

A másik, ha elfelejtenéd: nézz más pasik felé. Próbálj meg másba "szerelmes lenni". Én a volt páromat úgy sikerült elfelejtenem, hogy megtetszett egy másik pasi. Egyszerűen észrevettem, hogy úgymond van nála jobb is.

Remélem, egy kicsit segített. :-)

2011. máj. 6. 17:33
 14/77 A kérdező kommentje:

Egyébként k*rva sok a szóf*sás, a kioktatás!!!

Értékelhető, értelmes válasz alig-alig, hogy meg szeretném szakítani szexuális jellegű mivoltát a dolognak!!! "Elfelejteni" ezt a részét, amihez kis kedves tanácsokat kértem! Képmutató, szar banda! Nem én vagyok gondolom az egyetlen, csak én legalább rövid úton le szeretném zárni, és nem teregetem ki nyilvánosan a szennyest, hogy senkinek se legyen belőle gondja!!! (pl.: feleség!)

2011. máj. 6. 17:34
 15/77 A kérdező kommentje:

17:33 KÖSZÖNÖM!

Végre egy értelmes! :)

2011. máj. 6. 17:37
 16/77 anonim ***** válasza:
13%

Te nem azért akarsz baràtja maradni, mert pénzes pasi?

Arra nem gondolsz, hogy egyszer jön az a nap amikor te is csalàdot akarsz. A férjed pedig igy fog csalni, mint ez a férfi a feleségét. Neked jól fog esni. Miért vagytok ilyen idétlenek.

Valaki azt irta, hogy mindig a nõk kezdeményeznek. Ezt én pontosan megcàfolom. Velem mindig akartak nõs férfiak kezdeni, pedig abszolùt hidegen és érdektelenül viselkedtem velük. Megtanitottam velük hogyan karmol egy fiatal làny. Tessék szàmolj be a feleségednek miért vagy kikarmolva. Egyszerûen utàltam, ha egy nõs férfi a kezemhez is hozzàért.

2011. máj. 6. 17:39
 17/77 anonim ***** válasza:
54%
Elnezest, ne szidd a feleseget, nem az o hibaja a Te problemad. Te csak ismetled, amit pasid mond, hogy az agyaban tarthasson.
2011. máj. 6. 17:39
 18/77 anonim ***** válasza:
64%

17:24-es vagyok.

Azért egy 'Tisztelet a kivételnek' szópacát odabiggyeszthettél volna babám.

Én spontán nem kioktatni akartalak és nem is támadtalak. Inkább 'bevédtem' a segged, bár, mint írtam nekem se tetszik a 'szeretős' helyzeted, elítélem.

Ettől függetlenül, remélem megoldódik a helyzeted!

2011. máj. 6. 17:41
 19/77 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy gondolom hogy megmaradjon a barátság kell egy kis idő még távol vagytok egymástól,mert te írtad nem tudsz ellenállni neki.Mert ha elkezdtek beszélgetni ugy is szex lesz a vége!Hagyjátok egymást picit próbálj meg ismerkedni más pasikkal,menj bulizni,kikapcsolódni,és el tudod felejteni.De egy ideig ne beszéljetek.Ezt csak azért írom mert nekem igy sikerült,igaz nem szerető voltam hanem csak szimplán szextárs!Remélem tudtam nem bunkó választ adni!!
2011. máj. 6. 17:41
 20/77 anonim ***** válasza:
57%

Ezt annyira birom! A kérdező nem véleményeket kért, hanem tanácsot! Még mindig nem ugyanaz a kettő! Nem kell válaszolni akkor, ha csak ribancozni tudtok. Ezt kéne már megérteni. Ha végignéztek az oldalon, ha valaki ilyesfajta kérdést tesz fel, ami úgymond nem megszokott, a kommentek között csak szidás van. Ti nem unjátok még? Mert én már nagyon, és szerintem ez az oldal nem erre van. És még mindig itt tartunk, ha egy nő csinálja, akkor ribanc, viszont ha egy férfi, akkor meg nagyon menő! Hol van az egyenlőség? Miből gondolja itt bárki, hogy a kérdező volt az, aki kikezdett az férfival? Lehet, hogy pont a férfi kezdett ki vele, és ő pedig elgyengült abban a pillanatban, és belement a dologba. Igen, a kérdező tudta nagyon jól, hogy házasságban él a férfi, tényleg hibás, hogy belement. De! Azt miért nem mondjátok, hogy a férfi milyen egy mocskos szemét, hogy nem tartja tiszteletben a házasságát? És olyanról még nem hallottatok, hogy hiába házasságban él, attól még simán beleszerethetett a kérdezőbe. Nem gondolom hogy csak használja. De tényleg igaz, hogy neki így kényelmesebb.

És most kedves kérdező, azt tudom neked mondani, hogy biztos vagyok, hogy nem fog elválni. Most ő így nagyon jól elvan, dolgozott egy életen át a házáért, az autójáért, mégha a feleségét nem is szereti, ezek miatt vele fog maradni. Akárhogy is van, egy férfi mindig nehezebben áll fel egy ilyenfajta szakítás után, mint egy nő. Ha nem jó így neked, ahogyan most vagytok, és nem akarsz beletörődni a harmadik helybe, akkor ahogy azt már előttem is tanácsolták, minden kapcsolatot szakíts meg vele barátság ide vagy oda. Még annyit megpróbálhatsz esetleg, hogy ezt megbeszéled vele, hogy neked ez nem jó, nem szeretnél továbbra is lefeküdni vele, viszont a barátja szívesen maradnál. Ha belemegy akkor jó nektek, ha meg nem, akkor marad az, hogy elfelejted.

2011. máj. 6. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!