Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elfelejteni egy...

Hogyan tudnék elfelejteni egy nős férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, és baráti kapcsolatom is van vele, amit szeretnék megtartani! De szeretőként nem szeretnék vele lenni! Nem bírom ki, hogy sokadik helyen állok, a családja és munkája után! Mégsem bírok neki ellenállni! Tudom, hogy most sokan utálkoztok, de lehetséges, hogy engem válasszon? Vagy hogyan tudnám férfiként elfelejteni, de barátként megtartani?

Csak normális válaszokat kérek szépen! Köszi

2011. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
78%
Sok szerencset kivanok Neked az eletbe, de a ferfi nem arra fog rajonni, hogy mit veszitett, hanem arra, hogy ha csaladja mellett marad, mit nyer.
2011. máj. 7. 14:47
 52/77 anonim ***** válasza:
89%
Ha írnál privit,leírnék neked két konkrét történetet is.Az egyikben a szerető lett a választott,a másikban nem.
2011. máj. 7. 14:50
 53/77 A kérdező kommentje:

Írd le itt, kérlek! Szeretnék névtelen maradni! Senkinek nem akarok gondot okozni! :)

köszi

2011. máj. 7. 14:59
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek olyan történetet, ahol a feleség ment, a szerető maradt. Előfordul ilyen is.
2011. máj. 7. 15:25
 55/77 anonim ***** válasza:
0%

A végén még sajnálni kell szerintetek ezt a kis ribit.

jellemtelen a férfi is, de az a nô aki tudja, hogy egy pasi nôs, családja van és ennek tudatában belerondit egy család életébe, a szerelemre hivatkozva. Az szerintem nagyon aljas, és még a ribi enyhe kifejezés.

2011. máj. 7. 16:00
 56/77 anonim ***** válasza:
0%
Én ismerek olyan történetet is ahol a feleség véresre karmolta az ilyen liba arcát.
2011. máj. 7. 16:02
 57/77 anonim ***** válasza:
89%

Akkor már én is leírom a történeteket:

1. Házaspár 3 kisgyermekkel (8,5,3) él mint hal a vízben látszólag. Az asszony barátnőjét felkérik, hogy vigyázzon a gyerekekre. A dadus egyre többet van ott. Egyik évben januárban az asszony a férje kabátjának a zsebében megtalál egy blokkot egy arany nyakláncról. Az asszonynak egyből leesik a dolog, hogy a dadus is új arany nyakláncot kapott karácsonyra. Így minden kiderült, elváltak, az asszony elköltözött, otthagyta a 3 kisgyermekét. Azóta eltelt kb. 8 év, az asszony rá sem nyitotta az ajtót a gyerekekre ez idő alatt. A dadus és a férj azóta is együtt vannak, a dadus rendezi a kertet, a háztatartást vezeti és neveli a gyerekeket. A korkülönbség a dadus és a férj között kb. 10-12 év.

2. Fiatal házaspár 2 kislánnyal, közepes anyagi körülmények között. Az anya konyhai kisegítő, az apa rendőr. A rendőr bácsi bizony talált magának egy másik kislányt, aki miatt elhagyta a feleségét és a gyerekeket.

3. Adott a feleség, férj és a feleség legjobb barátnője, aki elcsavarja a férj fejét. A házaspár elválik, a férj két szék közül a földre esik, majd kibékül feleségével a gyerekek miatt (akikkel apjuk távolléte alatt nem lehetett bírni). Később újra színre lép a külföldre költözött szerető, akivel a férj most is tartja az intim kapcsolatot, amikor az hazalátogat.

4. Férj és feleség új, 2 szintes házba költözik, két kisgyermekkel. Úton a harmadik gyermek. Amikor az megszületik hirtelen fordulatot vesz az életük, mert megjelenik egy nő a férfi életében. A feleség és a gyerekek az emeleten élnek, a férj a nővel az alsó szinten... Itt részleteket nem tudok, de ez azért elég érdekes helyzet.

2011. máj. 7. 22:42
 58/77 anonim ***** válasza:
45%

Én a szerető voltam, engem választottak egy olyan kapcsolatból, amiben már 10 éve EGYÁLTALÁN nem volt szex, mert anyu elhízott és csak a háztartással szeretett foglalkozni, ettől gondolta, hogy már klassz feleség.

A közös élet értelme nem a kaja, pia, vásárlás, pénz és az esti barátokközt, hanem a szex meg a kapcsolatépítés. A férfiaknak ez a fontos, nem kell csodálkozni, ha félrenyomnak.

Kitartás baby! Ha úgy érzed, ő az igazi neked, akkor ő is úgy érzi majd! Ha úgy érzed, hogy a közös pillanatok őszintén szépek voltak, ha a hangja őszinte volt, a pillantása szerelmes volt, akkor ezek az érzések továbbra is kelleni fognak neki és melletted szeretne megöregedni. Ha viszont kinézi belőled, a reakcióidból, hogy te is csak elsárkányosodnál, akkor azért nem fog új lóra tenni! Kelleni fog neki az impulzusod, de csak akkor, ha úgy érzi, te azt mindig megadod neki!

Én a mai napig megadom a kedvesemnek és ez így marad örökre, ezért költözött el. Ölelem, simogatom orrba-szájba, sokat beszélgetünk akár a görögök történelméről is. A kaja közben odaég, de ki nem sz@rja le?

Minden kapcsolat más, nem lehet párhuzamokat vonni és nem szabad hallgatni senkire, ki tudja, ki hol b@szta el a kapcsolatait? Pont ezért volt felesleges kérdést feltenned, inkább érezz, és a szerint cselekedj!

2011. máj. 8. 00:43
 59/77 anonim ***** válasza:
78%

Hát igen kedves előző!De ez csak az esetek 10%ban fordul elő!

Én féltem a kérdezőnket,mert ebbe bele is lehet ám úgy roppani,hogy ihaj!

Az összes ilyen férfi,aki hülyíti az ilyen lánykákat egy gerinctelen féreg...

mert ha már a szídásnál tartunk,szídjuk már egy kicsit az ilyen sz@ralakokat is!

2011. máj. 8. 10:19
 60/77 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel nem válaltad a privátot ide kell leírnom a történetet,de sajnos így nem tudom részletesen leírni.Pedig sokszor a részletben van a lényeg!Na de mindegy.

Szóval:mindkét eset a baráti társaságomból való.

Az első esetben:Az ismerősömnek volt felesége gyerekei stb.Összeismerkedett egy nagyon kedves lánnyal egy tanfolyamon,és viszonyt kezdtek.Egymásba habarodtak teljesen,így két év titkolózás után a srác beadta a válókeresetet,elvált a feleségétől,és azóta is együtt van a lánnyal.Köszönik szépen minden rendbe van és szeretik egymást!

A másik eset(ezt szerettem volna amúgy részletesen neked leírni privibe):A barátnőmmel történt.Belegabalyodott egy nős férfiba.Persze az elején minden szép és jó volt.A barátnőm bebeszélte magának,hogy ez mekkora nagy szerlem.A férfi állandóan igérte,hogy elválik.Lényeg az,hogy csak kihasználta a barátnőm testét ,lelkét(amire a végén már én is azt mondtam,hogy megérdemli,mert semmivel nem lehetett rá hatni).Annyi megaláztatás után amit az a férfi tett vele-még akkor is azt mondta ,hogy halálosan szerelmes belé.Nem látta a fától az erdőt!Na lényeg az,hogy hülyítette a barátnőmet 5 évig.És az egykori mosolygós lányból,nem lett más mint egy megkeseredett kihasznált nő.Szinte árnyéka lett önmagának.

Aztán egyszercsak hála a jó Istennek felszállt a rózsaszín köd a szeme elől,és elhatározta hogy véget vet ennek a hazug kapcsolatnak.

Ennek már 2 éve.

A lány azóta jól van,talán kiheverte.

De a nős férfi szerinted elvált azóta?

A NAGY BÜDÖS SZ@RT!

Azóta másik lányt hülyít!

Hát erről röviden ennyit!

2011. máj. 8. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!