Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.
Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.
Csak ugy érdekelne :).
" Ha éhes lenne a kis kedvenced megenne! Megenne! Ugyanúgy mint te is őt! Megsütnéd a tüzön."
Nem. Megetetném :) Vagy nem tudom milyen kiskedvencről beszélsz...Oroszlánokról, tigrisekről? Nem lehet M.o-n ilyen állatokat tartani.
Én nem enném meg a kiskedvencemet kezdjük itt...
"Én tanultam a hibáimból, eltudom viselni a másikat, nem félek a többi embertől max csak olyanok vannak akikkel jobban megvagyok , mint a másikkal"
Nem feltételeztem, hogy nem így van. :-) Általánosságban válaszoltam.
"mégis az állatokat szeretem jobban"
Én is imádom a görényeimet, még mindig siratom őket.
De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted őket, mint a melletted lévő embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.)
"Szerintem ezt a kérdést töröltetni kéne, mert ez már egy vicc."
:-))))
"De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted őket, mint a melletted lévő embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.) "
Mi bajom származhat az állatszeretetemből?:)
Én mindig rendben voltam. Nem tehetek róla, hogy szeretem őket.
Nem. Én szeretem az embereket is, csak nem mind. Pl a rosszindulatúkat nem szeretem , vagy akik irigyek és rosszat akarnak az embereknek minden áron, vagy akik lenézőek. Ezeket nem szeretem. Úgy általában jóban vagyok az emberekkel.
Azt gondolom nem olvastad el, hogy én már gyerekkorom óta(mikor még nem is tudtam milyenek az emberek) már akkor jobban szerettem őket. Akkor gondolom már gyerekként is "antiszociális" elmebajos lehetettem ugye?
"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne."
- Mark Twain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!