Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretsz jobban: az...

Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.

Csak ugy érdekelne :).

2011. ápr. 2. 15:44
 61/120 anonim ***** válasza:
28%
Ha éhes lenne a kis kedvenced megenne! Megenne! Ugyanúgy mint te is őt! Megsütnéd a tüzön.
2011. ápr. 2. 16:48
 62/120 A kérdező kommentje:
Te jó ég...látom egy egész lavinát indítottam itt...
2011. ápr. 2. 16:49
 63/120 anonim ***** válasza:
87%

" Ha éhes lenne a kis kedvenced megenne! Megenne! Ugyanúgy mint te is őt! Megsütnéd a tüzön."

Nem. Megetetném :) Vagy nem tudom milyen kiskedvencről beszélsz...Oroszlánokról, tigrisekről? Nem lehet M.o-n ilyen állatokat tartani.

Én nem enném meg a kiskedvencemet kezdjük itt...

2011. ápr. 2. 16:50
 64/120 anonim ***** válasza:
90%
Már elnézést de nem az emberek tesznek annyi szörnyűséget a Földdel és a többi emberrel? Az miért nem baj? Miért az baj ha egy állat ösztönlény? Hány állat van aki háborút indít, vagy sorozatgyilkos lesz, vagy esetleg csak becsap, elhagy ahogy sok barát teszi? Ha ő tényleg megenne csak azért tenné mert éhes és nem gonoszságból. És én még nem is írtam hogy jobban szeretem az állatokat, hanem azt hogy a saját állataim meg a szeretteim számítanak a többiek semlegesek, de ne beszéljünk logikátlan dolgokat....
2011. ápr. 2. 16:52
 65/120 anonim ***** válasza:
20%

"Én tanultam a hibáimból, eltudom viselni a másikat, nem félek a többi embertől max csak olyanok vannak akikkel jobban megvagyok , mint a másikkal"

Nem feltételeztem, hogy nem így van. :-) Általánosságban válaszoltam.

"mégis az állatokat szeretem jobban"

Én is imádom a görényeimet, még mindig siratom őket.

De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted őket, mint a melletted lévő embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.)

"Szerintem ezt a kérdést töröltetni kéne, mert ez már egy vicc."

:-))))

2011. ápr. 2. 16:53
 66/120 anonim ***** válasza:
100%

"De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted őket, mint a melletted lévő embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.) "

Mi bajom származhat az állatszeretetemből?:)

Én mindig rendben voltam. Nem tehetek róla, hogy szeretem őket.

Nem. Én szeretem az embereket is, csak nem mind. Pl a rosszindulatúkat nem szeretem , vagy akik irigyek és rosszat akarnak az embereknek minden áron, vagy akik lenézőek. Ezeket nem szeretem. Úgy általában jóban vagyok az emberekkel.

Azt gondolom nem olvastad el, hogy én már gyerekkorom óta(mikor még nem is tudtam milyenek az emberek) már akkor jobban szerettem őket. Akkor gondolom már gyerekként is "antiszociális" elmebajos lehetettem ugye?

2011. ápr. 2. 16:58
 67/120 anonim ***** válasza:
72%
Miért baj az ha valaki a vadidegen embereknél jobban szereti az állatokat? Beteg vagyok azért mert nem tudok akárkit csak úgy szeretni? Szeretem azt akit én választok (barátok, pár, család) a többiek meg nem érdekelnek. Nem utálok senkit, de az állatok sokkal szeretnivalóbbak és érdekesebbek az ismeretlen embereknél.
2011. ápr. 2. 17:00
 68/120 anonim ***** válasza:
55%
Utálom az embereket!
2011. ápr. 2. 17:05
 69/120 anonim ***** válasza:
39%
:-) Na látod. A párodat, a családodat ezek szerint jobban szereted, mint a kisállatodat. Tehát nincs veled semmi baj. hacsak azt nem mondanád, hogy egy vörösiszap-katasztrófa esetén a macskád után nyúlnál egy ismeretlen öregember helyett.
2011. ápr. 2. 17:07
 70/120 anonim ***** válasza:
100%

"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne."

- Mark Twain

2011. ápr. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!