Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.
Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.
Csak ugy érdekelne :).
Ismeretlen ember és ismeretlen állat közül az állatokat szeretem jobban. Nem utálom az embereket, semmi bajom velük, de ok nélkül nem tudom őket szeretni, sokuk idegesítő, logikátlan, bántó.
A szeretteim és a saját állataim egyformán szeretem, nincsenek alacsonyabb szinten az állataim.
A mostani világban az állatokat, de!!!
NEM VESZTEK még el a JÓ EMBEREK!!!
Ezt sose feledjétek!
Én az embereket szeretm jobban.
Üdv: Hannibal Lecter
Attól függ, milyen állat. A kutyámhoz alig járok haza, de mikor pici volt, én foglalkoztam vele. Emiatt engem valamiért jobban szeret, mint aki eteti. De ugyanúgy nem hallgat rám sem.
A macskáink ugyanúgy szeretnének egy másik embert, aki enni ad nekik.
A görényeim most az exem új csajával játszanak valahol.
Ha szomorú vagyok, jól esik ugyan egy szőrös állatot símogatni, de inkább egy embert választanék. Mégpedig azért, mert ő meg tudja mondani, hogyha hülye vagyok, és azt is, hogy miért gondolja így. Ha valaki nem szeret a hibáiból tanulni, másokat elviselni; ha fél a többi embertől, mert tart a csalódástól, annak tényleg a kutyát javasolnám. Meg egy jó pszichológust.
""Akik az állatokat ócsárolják, bántottak titeket valaha vagy miért vagytok ilyenek?:D " "
Ahha csak hogy azok ösztönlények nem tudják mit csinálnak, az emberek pedig tudatos lények:). Ennyi csak a különbség. És az állatokra ha mondjuk a papagájom megcsíp nem igen tudok haragudni rá.
Láttam olyan gazdikát, aki a kutyájának a fején a bőrét úgy húzta hátra, mert az odaakart menni egy másik állathoz. Ilyen sose tudnék lenni egy állattal. Az ilyen genyáknak bezzeg van kutyájuk..
És ha már itt tartunk nagy emberszeretők, akik ócsárolják a többi embert itt!- Nagyon szép szavakkal illetitek a másikat. Mindent lehet rátok mondani csak azt nem, hogy emberek vagytok!
"Ha valaki nem szeret a hibáiból tanulni, másokat elviselni; ha fél a többi embertől, mert tart a csalódástól, annak tényleg a kutyát javasolnám. "
Én tanultam a hibáimból, eltudom viselni a másikat, nem félek a többi embertől max csak olyanok vannak akikkel jobban megvagyok , mint a másikkal mégis az állatokat szeretem jobban .
Szerintem ezt a kérdést töröltetni kéne, mert ez már egy vicc.
"Ahha csak hogy azok ösztönlények nem tudják mit csinálnak, az emberek pedig tudatos lények:). Ennyi csak a különbség"
Akkor ezek alapján azt is elmondhatjuk hogy az állatok nem szeretnek viszont, mivel ösztönlények.
A gondolatmentedből következve kb az asztalodat is jobban szereted, mert az nem bánt vissza.
"Akkor ezek alapján azt is elmondhatjuk hogy az állatok nem szeretnek viszont, mivel ösztönlények.
A gondolatmentedből következve kb az asztalodat is jobban szereted, mert az nem bánt vissza."
Látom másba nem igazán tudsz belekötni :D És még én vagyok az antiszociális". ;) Na emberek, akik ócsárolják itt magukat nézzetek szépen magatokba lehet éppen csak magatokból indultatok ki!;) Nem esett messze az alma a fájától...
Viszont még mindig nem tudtál meggyőzni, hogy miért szeressem az embereket jobban mint az állatokat:). Főleg ezután a kérdés után plána soha nem is fognak meggyőzni róla:D...
Másrészt pedig hülye hasonlatot írtál, aminek semmi köze semmihez. Az asztal egy tárgy, egy állat nem az. És az ember se. - bár ha te annak veszed, akkor gratulálok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!