Elrémíti az embereket az ajakpiercing? Szeretnék egy karikát a jobb oldalra. Mi lenne az emberek reakciója? Nem lenne-e gáz h egy lány akar ilyet? (18 vagyok)
Szerintem szexi ;)
Persze van olyan is akinek inkább egy papírzacskó kellett volna, nem pc és még olcsóbban is kijött volna...
Az pedig, hogy lány létedre szeretnél miért lenne gáz? Annyi lánynak van, ha 2000ret nem láttam eddig egyet se. Komolyan nagyon sokkal találkozom, nap, mint nap.
Szerintem ezüst színűt válassz, amin egy kis gömb van.
Ilyenre gondolok:
esetleg: [link]
De szerintem az első jobb.
SEMMIKÉPP se így rakasd be szerintem... ilyen féloldalasra.
Ez is szép:
Szerintem az ehhez hasonló, ami eláll a szádtól az kicsit gáz:
Egyébként ha illik a stílusodhoz akkor minden ok lesz, nem rettenti el őket. Akit esetleg mégis az már a festett hajtól is ki van, szóval azzal meg ne foglalkozz ;)
Köszi a válaszokat:)
Főleg az utolsó válaszolónak;) én olyasmit szeretnék mint a legelső kép,és köszi,így már képem is van róla!
21:01-es vagyok
Ezt akartam még, csak szerintem elfelejtettem :D
Szerintem az ilyen is szép. Én vagy ilyet fogok csináltatni, vagy a legelsőt, amit mutattam.
az emberek biztos úgy fognak rád nézni mint akik nem láttak még embert..
velem is ez van..bár lehet azért mer nekem pink is van a hajamba..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!