Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elrémíti az embereket az...

Elrémíti az embereket az ajakpiercing? Szeretnék egy karikát a jobb oldalra. Mi lenne az emberek reakciója? Nem lenne-e gáz h egy lány akar ilyet? (18 vagyok)

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már én is rég megcsináltattam volna, ha nem olyan lenne a munkaköröm/munkahelyem. Engem nem riaszt az ilyesmi sem a lányoknál, sem pedig a fiúknál.
2009. jan. 24. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem riaszt el,mondjuk én bárkit-bármit elfogadok.ÉS ha te piercinget akarsz akkor rakass be!Én is átlyukasztattam az alsó ajak alatt jobb oldalt és egy gömböt raktam be de sajna begyuladt igy nem használhatom. Egyépként van akinek kifejezetten tetszik persze ne várd hogy mondjuk a nagymamád megdicsérjen
2009. jan. 24. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szexi ;)

Persze van olyan is akinek inkább egy papírzacskó kellett volna, nem pc és még olcsóbban is kijött volna...

Az pedig, hogy lány létedre szeretnél miért lenne gáz? Annyi lánynak van, ha 2000ret nem láttam eddig egyet se. Komolyan nagyon sokkal találkozom, nap, mint nap.

Szerintem ezüst színűt válassz, amin egy kis gömb van.

Ilyenre gondolok:

[link]

esetleg: [link]

De szerintem az első jobb.

SEMMIKÉPP se így rakasd be szerintem... ilyen féloldalasra.

[link]

Ez is szép:

[link]

Szerintem az ehhez hasonló, ami eláll a szádtól az kicsit gáz:

[link]

Egyébként ha illik a stílusodhoz akkor minden ok lesz, nem rettenti el őket. Akit esetleg mégis az már a festett hajtól is ki van, szóval azzal meg ne foglalkozz ;)

2009. jan. 24. 21:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Főleg az utolsó válaszolónak;) én olyasmit szeretnék mint a legelső kép,és köszi,így már képem is van róla!

2009. jan. 24. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ajakpiercing igényes, bár állítólag kellemetlen a csókolózáskor.
2009. jan. 25. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:

21:01-es vagyok

Ezt akartam még, csak szerintem elfelejtettem :D

Szerintem az ilyen is szép. Én vagy ilyet fogok csináltatni, vagy a legelsőt, amit mutattam.

[link]

2009. jan. 25. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék, de én 16 vok. amúgy én már csókolóztam szájpiercinges fiúval, és nemvolt kellemetlen, sőt, szerintem tökjó volt, hogy ott van :)
2009. jan. 28. 21:51
 8/8 anonim válasza:

az emberek biztos úgy fognak rád nézni mint akik nem láttak még embert..

velem is ez van..bár lehet azért mer nekem pink is van a hajamba..:D

2009. ápr. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!