Szeretitek ha egy lány erősebb csípőben és fenékben, vagy kis fenekű lányok jobb alakúak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 11:12
1/9 anonim válasza:
A kerek csípő sokkal nőiesebb... persze azért nem kell túlzásba esni. Hallottam már fenék implantátumról is.... durva! :)
4/9 anonim válasza:
Ha szép az arca, és olyan a természete ami nekem kell, a feneke már olymindegy, olyan rossz nem lehet ha már megtetszett :D
5/9 juhlaci válasza:
Egy lány ne legyen erős csípőben és fenékben! Akkor milyen a combja?Narancsbőrös?
6/9 anonim válasza:
Igen, nekem jobban tetszenek azok a lányok, akiken "van mit fogni", hogy az ismert szólással éljek. Persze azért nem kell túlzásba esni, nagy különbség van az "erősebb csipőben" és a "kövér" között.
A csontsoványság ideje már lejárt.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne mások válaszára hagyatkozz,neked kell tudnod,hogy mi az ami tetszik,mi az ami nem,nem az ideálokat kell bálványozni,ez vezet ahhoz,hogy sok nő átszabatja magát,holott nem lenne oka rá.
8/9 anonim válasza:
én az első lehetőségre szavazok :D
szeretem ha egy lány picit erősebb csipőben és fenékben :D
de ha az arca szép,és a természete is kedves,akkor nekem oly mindegy :D ígyis-úgyis elnyerte a tetszésemet :D
9/9 anonim válasza:
Az összhatás a fontos, az illető kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!