Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.
Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.
Csak ugy érdekelne :).
Hát ez nem igaz!:)
Emberek! Mi, akik azt mondtuk az állatokat szeretjük jobban, általánosítottunk. Az édesanyám jobban szeretem minden állatnál...:)
Vagy nem tudtok sokat az élet dolgairól, a sok katasztrófáról, amit mind emberek okoznak (sosem állatok)!, vagy egyszerűen csak nem akartok tudomást venni róla...
Jobban szeretem az állatokat, ez az igazság. Mégpedig azért, mert ők őszinték, és amit tesznek, sosem kegyetlenségből, önzőségből teszik. Csak élik az életüket.
DE! ez nem jelenti azt, hogy antiszociális vagyok, vagy hogy lecserélném a körülöttem élő embereket állatokra. Csak annyi, hogy az állatoknak sokkal több joguk lenne élni, mint nekünk, akik a Földet tesszük tönkre.
Simán csak tisztában van a természettel. Az állatvilág sokkal hamarabb létezett, mint az ember. Amióta az emberiség létezik, hát mit ne mondjak lassan a Földnek annyi. Olyan mértékű károkozás folyik, hogy az elmondhatatlan.
Ezzel nem igazat akarok neki adni, én abszolút emberszerető ember vagyok, de a tények akkor is tények.
Az embereket természetesen : )
Ezért adóm az adóm 1%-át hol hajléktalanokat segítő szervezeteknek, hol pedig olyanoknak akik a gyerekeket segítik ; )
Én imádom az állatokat. Szeretem a párom, az apukám, anyukám, testvéreim. A többi emberben nem bízok. Őnző,bunkó..A legtöbb azzal van elfoglalva hogy ÉN. Aki azt mondja az ember előrébb való, na, az tesz rájuk nagy vben a legjobban, és az gyűlöli a legjobban a szomszédját.
Egy állatokat szerető emberről jobban elhiszem, hogy az emberekkel is empatikusabb. Mint azok az álszentek, akik teszenk a többi emberre, de azt hangoztatják, hogy előrébb való.
Ha van kedved, és az utóbbi csoportba tartozol, ird le mit tettél már az emberért.
Mert én nem kedvelem túlzottan az embereket, nem is utálom őket. Közömbösek. De segítettem már vakot zebrán, át szoktam adni a helyem, mindig adok pénzt. És az adómból is kapnak beteg gyerekek. De jobban szeretem én ettől őket? Hiszen kóbor állatoknak is viszek le enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!