Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretsz jobban: az...

Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.

Csak ugy érdekelne :).

2011. ápr. 2. 15:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
58%
Aki jobban szereti az állatokat az cserélje le a családját kutyákra, az élettársa legyen állat, a barátai, a munkatársai. Vagy azok jók, ha emberek maradnak? Sok álszent. Aki jobban szereti az állatokat, az nem bírja az emberi értelem azon részét, ami nem idillien boldog, mint a kutyával mezőn futkározás.
2011. ápr. 15. 19:34
 112/120 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem igaz!:)

Emberek! Mi, akik azt mondtuk az állatokat szeretjük jobban, általánosítottunk. Az édesanyám jobban szeretem minden állatnál...:)

Vagy nem tudtok sokat az élet dolgairól, a sok katasztrófáról, amit mind emberek okoznak (sosem állatok)!, vagy egyszerűen csak nem akartok tudomást venni róla...

2011. ápr. 16. 15:55
 113/120 anonim válasza:
23%
Gyűlölöm az embereket, és imádom az állatokat. Ha egy ember meghal......nálam nem jelent többet annál, mintha egy fa dőlt volna ki gyökerestől. Még a rokonaimat sem sajnálom, bár ők nem is érdemlik meg, hogy szeretet érezzek irántuk. De ha egy állat elpusztul, pláne az enyém.....az rendkívül megvisel. A szüleimen kívül.....felőlem az egész emberiség kihalhat, és átvehetik a helyüket az állatok. Mit csinálunk...? Egyfolytában csak megfosszuk őket a természetes élőhelyüktől, láncra kössük őket, megfosszuk a szabadságuktól, nem adunk neki enni, inni, nem foglalkozunk velük. Nem tudom megérteni, hogy az ilyen agyhalott embereknek minek kell háziállat, ha semmi törődést nem kap tőle az a szerencsétlen jószág. Azokat pedig, akik kínozzák az állatokat, legyilkolják őket szórakozásképpen......bele sem megyek miket csinálnék az ilyen emberekkel. Egyébként.....ezek az emberek inkább embert ölnének, csak tisztában vannak vele, hogy milyen következményeket ró maga után. Egy egy macska legyilkolása...pláne ha az övé....kinek tűnik az fel...? Tehát igen, összegezve.....nálam az állatok vannak az első helyen. És majd amikor oly jó ízűen fogyasztjátok az ebédeteket vagy vacsorátokat, gondoljatok bele abba, hogy min kellett annak a szerencsétlen, ártalmatlan állatnak keresztülmennie, mire az asztalotokra került. És lehet nyugodtan bárminek nevezni, dilisnek, nem normálisnak, antiszociálisnak.....bár antiszociális.....igen, az vagyok. Szép napokat!
2011. júl. 24. 17:52
 114/120 Doruss ***** válasza:
27%

Jobban szeretem az állatokat, ez az igazság. Mégpedig azért, mert ők őszinték, és amit tesznek, sosem kegyetlenségből, önzőségből teszik. Csak élik az életüket.

DE! ez nem jelenti azt, hogy antiszociális vagyok, vagy hogy lecserélném a körülöttem élő embereket állatokra. Csak annyi, hogy az állatoknak sokkal több joguk lenne élni, mint nekünk, akik a Földet tesszük tönkre.

2011. dec. 29. 11:49
 115/120 anonim ***** válasza:
81%
Több joguk lenne élni? Ki a jó Isten vagy te hogy itt ítélkezel?!
2011. dec. 30. 11:10
 116/120 anonim ***** válasza:
72%

Simán csak tisztában van a természettel. Az állatvilág sokkal hamarabb létezett, mint az ember. Amióta az emberiség létezik, hát mit ne mondjak lassan a Földnek annyi. Olyan mértékű károkozás folyik, hogy az elmondhatatlan.

Ezzel nem igazat akarok neki adni, én abszolút emberszerető ember vagyok, de a tények akkor is tények.

2011. dec. 30. 11:45
 117/120 anonim válasza:
58%
Én igazi állatbarát vagyok, de nem szeretem őket jobban az embereknél. Sokan kihasználtak vagy hazudtak nekem az emberek közül. De nem baj! Jól elvagyok a baráti körömmel, (mellesleg velük együtt sétáltatjuk a kutyáinkat :D) de az állatvilágot sem hanyagolom. Azt hiszem, egy állat tényleg nem tud hazudni, de igazán csak egy emberrel lehet mondjuk beszélgetni, meg tanácsot kérni, esetleg meghallgatni. De a kutyámmal is sokat vagyok, minden nap viszem sétálni, néha még az erdőbe is elmegyünk, és hát úgy mindkét fajjal megvagyok. Igazság szerint, gyakran megfordul a fejemben, hogy az ember is állat, épp ezért (na meg a szeretet miatt) a kutyámra nem úgy tekintek, mint egy szolgára, vagy tárgyra, hanem mint barátra. Összefoglalva: Az embert jobban szeretem, de csak egy kicsit :D
2012. aug. 28. 19:17
 118/120 anonim ***** válasza:
71%

Az embereket természetesen : )

Ezért adóm az adóm 1%-át hol hajléktalanokat segítő szervezeteknek, hol pedig olyanoknak akik a gyerekeket segítik ; )

2012. nov. 8. 19:12
 119/120 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom az állatokat. Szeretem a párom, az apukám, anyukám, testvéreim. A többi emberben nem bízok. Őnző,bunkó..A legtöbb azzal van elfoglalva hogy ÉN. Aki azt mondja az ember előrébb való, na, az tesz rájuk nagy vben a legjobban, és az gyűlöli a legjobban a szomszédját.

Egy állatokat szerető emberről jobban elhiszem, hogy az emberekkel is empatikusabb. Mint azok az álszentek, akik teszenk a többi emberre, de azt hangoztatják, hogy előrébb való.

Ha van kedved, és az utóbbi csoportba tartozol, ird le mit tettél már az emberért.

Mert én nem kedvelem túlzottan az embereket, nem is utálom őket. Közömbösek. De segítettem már vakot zebrán, át szoktam adni a helyem, mindig adok pénzt. És az adómból is kapnak beteg gyerekek. De jobban szeretem én ettől őket? Hiszen kóbor állatoknak is viszek le enni..

2014. márc. 17. 11:15
 120/120 anonim ***** válasza:
Egyiket se.
2021. febr. 18. 11:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!