Le szoktátok nézni az olyan embereket, akik jobb ruhákban járnak? Mi a véleményetek olyankor?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy megláttok egy tizenévest, amint épp egy olyan szerelésben virít, amit ti nem engedhetnétek meg magatoknak. Ilyenkor negatív véleményetek van az illetőről?2010. jún. 19. 00:17
1/7 anonim válasza:
hát engem igazából nem érdekel,max nevetek egy jót amikor látom,h egy csomó kislány pl.Louis Vuitton táskával száll fel a metróra vagy hévre és úgy csinálnak mintha annyira gazdagok lennének:D:D
2/7 anonim válasza:
nem, mér nézném le? nincs ebben semmi, emberi dolog
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha tetszik megnézem, hogy de jól néz ki, és ennyi :)
4/7 anonim válasza:
Ha azért visel olyan ruhát, mert tetszik neki és megengedheti magának, akkor viselje egészséggel. De ha csak azért, hogy menőnek érezze magát, akkor azért megmosolygom.
5/7 anonim válasza:
Sosem tudtam ránézésre eldönteni egy sima utcai ruha árát. Szóval lényegében nem, mert nem érdekel és nem is tudom, hogy mennyibe kerül az a pulcsi vagy az a szoknya.
6/7 anonim válasza:
Nem nézem le, az ő dolga ha húszezreket költ egy ruhára.
De az is lehet hogy hamisítvány, a piacon egy-két ezresért lehet kapni "márkás" övet.
Szerbiából forintokért lehet hozni márkás cuccokat.
7/7 anonim válasza:
Nem nézem, sőt igazából nem is érdekel. Inkább azokat szoktam jobban megfigyelni, akik valami különleges, saját összeállítású, esetleg turizott, de jól kinéző cuccban vannak. Őket irigylem, hogy milyen ügyesek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!