Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.
Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.
Csak ugy érdekelne :).
", pedig pont te vagy egy antiszociális, nulla empátiával rendelkező, rosszindulatú genny."
Ez az:) ontsd csak ki magadból a felgyülemett feszültséget:) Te szerencsétlen:)
ma 16:28
Nem vagyok szerencsétlen, de kiakaszt, amikor valaki ennyire sötét és következetlen. Felbőszít, hogy valaki, aki elvileg szereti az embereket, olyan szavakat használ rájuk, amik ennek ellentétét támasztják alá. Ez természetesen rám nem igaz, mivel nem írtam hogy ehhez vagy ahhoz a párthoz tartoznék, mert nincs így^^
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:28
Ez a válaszod aztán tükrözi a te nagy ember szeretetedet.
Az állatokat. Miért? Nem rendelkeznek az emberi rossz tulajdonságokkal. Melyek ezek? Önzés, kicsinyesség, irigység.
Jelentett fel már állat? Zaklatott? Megfúrt a munkahelyeden?
Szerintem az állatok a maguk egyszerűségében ártalmatlanabbak mint az emberek.
Az embereket a pénzszerzés motiválja alapvetően a férfiakat meg a szex is. Szóval az állatok kellemesebb társak, nem ártanak.
Az emberek pont azért mert tudnak beszélni és rosszat tenni sokat tudnak ártani és nagyon bosszantóan tudnak szemétkedni. Mikor szemét egy állat???
Az embereket sokkal jobban szeretem, mint az állatokat. Az ember megért, együttérez, segít. És vannak rosszindulatú emberek. Ők nem érdekelnek. De általánosan az emberek szeretem jobban. Az állattal sincs bajom amúgy.
Kedves 83%-os 16:24-es!
"Akik az állatokat ócsárolják, bántottak titeket valaha vagy miért vagytok ilyenek?:D "
Igen, gyerekkoromba egyszer megcsípett egy kakas. Megharapott egy kutya. Össze-vissza karmolta a kezemet egy macska. Megcsípett többször is darázs. Meg szúnyog. A legyek többször beköpték a kaját, mert nyitva maradt az ablak. Egy vakond többször túrt a kertbe. és sorolhatnám. úgyhogy igen, már bántott állatt. És ne mondd, hogy téged még a szúnyog se csíp meg...
Jézus Krisztus:DD
Ezek a válaszok:D
Én mindkettőt szeretem,de ha nagyon muszáj válaszolnom akkor az állatokat:)(nem vagyok alkoholista meg drogos és csúnyának sem érzem magam;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!