Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.
Figyelt kérdés
Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.
Csak ugy érdekelne :).
2011. ápr. 2. 15:44
1/120 anonim válasza:
az állatokat
őszinték, soha nem hazudnak, nem bsznk át, nem hitegetnek
ha odabújnak őszintén teszik
ha boldogtalan vagyok vagy szomorú odajönnek hozzámdörgölőznek, megvígasztalnak
a legjobb barátaim!!
2/120 anonim válasza:
Egyértelműen az állatokat.
Ők tartják fent a természet egyensúlyát... Az emberek csak tönkreteszik. Még a legbuzgóbb grínpíszesek sem kivételek.
3/120 anonim válasza:
Egyértelműen az állatokat! Alapból nem vagyok egy nagy humanitárius beállítottságú. Az emberek mindig csak azt nézik,miből származik hasznuk,nekik mi a jó. Az állatok öszinték,náluk érzed,ha szeret és azt is kimutatja,ha nem.
4/120 anonim válasza:
Most nem azért az állatokat is imádom, főleg a kutyákat,de aki jobban szereti az állatokat az vizsgáltassa ki magát,mert nem egészséges a személyisége.
5/120 anonim válasza:
Egyértelműen az embereket. Kevés ember van akit igazán szeretek, de velük olyan dolgokat lehet csinálni, amit állatokkal sose. Embereket egyértelműen.
6/120 anonim válasza:
sok beteg elborult elme... :S Istenem....
7/120 anonim válasza:
Természetesen az embereket. Aki nem így érez, keressen fel egy pszichiátert.
8/120 anonim válasza:
Az állatokat, az okok megegyeznek azokéval akik már fentebb leírták.
9/120 anonim válasza:
Tudod nem akarlak megbantani, de van abban igazsag, hogy minden faj, a gyokerehez ragaszkodik jobban!
10/120 anonim válasza:
Az állatokat jobban szeretem, és egészséges a személyiségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!